Nem merek dolgozni?
Esetleg önbizalomhiány? Én ezt akkor éreztem amikor munkahelyet kellett váltanom. A régihez meg voltam szokva, ismertem a kollégákat, tudtam a dolgom, nem kellett újból beilleszkednem. A másik munkahelyemen féltem az új környezettöl, hogy képes e leszek elvégezni a munkát, fognak e szeretni a kollégáim, stb.. Ez szerintem normális, mindenki tart valamilyen szinten ezektöl.
Dolgoztál már valahol? Konkrétan mitöl tartasz?
Mondanám, hogy majd mikor jönnek a fizetésértesítők meg nem lesz mit enned, akkor rögtön elfelejtenéd ezt a szorongást, meg a kényszer nagy úr, de gondolom ennyi idősen még élvezed majd a mamahotelt 😃 Nem tudom hogyan hozhatnd magad ilyen helyzetbe. Amolyan sokkterápia lenne, nekem működött.
Viszont akkor van még időd, szóval azonnal jelentkezz egy diákszövetkezetbe, és menj el diákmunkákra! Jó tapasztalat a munka világával :)
"nagyon öntörvényű vagyok, azaz nem bírom ha parancsolnak"
Hát akkor valóban nagyon nehéz kezdet lesz.
Esetleg ha ennyire öntörvényű vagy, akkor vállalkozást kellene csinálnod, ott nem parancsolgat neked senki.
Ha becsődölsz, csak magadat okolhatod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!