Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért jelen problémát sok...

Miért jelen problémát sok munkahelyen, ha az ember csak a kötelező munkanapokat tudja le?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni rólam, hogy sose vállalok túlórát 2. munkahelyem ez, az előzőnél "bedolgozás" címszó alatt szombaton is kellett volna menni soha nem mentem, 2 hét után jött a szankció, írásbeli figyelmeztetés, utána elvették a bónuszt, végezetül nagy vita során jöttem el, minden szemét, mocsoknak elhordtam a multit, meg a műszak vezetőket, osztályvezetőt.

Ez a második helyem de 3 éve vagyok itt, első perctől kifogástalanul melózok, ezáltal én akkor keresem őket ha szabadság kell, amúgy nem.

Túlóra itt is van de nem vállaltam itt se, a magyarországi bérek nagy része egy fos, 5-10e ft pluszért nem fogom magamat törni, az amúgy se kiemelkedő fizetés miatt

Van aki mindig a dolgok elejébe megy és robotol önként mint a hülye, mert neki gyerek kellett. Ebből is volt veszekedés, hogy aki akarna az nem jöhet korlátlanul az adott évbe, mert egy keret van azért, ezt akarták megszüntetni, hisz az olyanok mint én jöhetnének csak nem teszik. Ezt meg hozzám vágta az egyik dolgozó, amire én úgy reagáltam hogy dolgozzon aki rá van utalva, mindenkinek a maga dolga hogy vállal-e plusz napot vagy nem, én leszarom.

Persze itt is fenyegetőznek hogy másra lehet számítani, rám nem, meg hogy a "fentről" ha kérdezik mi az oka ennek, akkor mit mondjanak rólam. Én csak annyit válaszoltam erre hogy semmit, ha bajuk van jöjjenek ide és elmondom nekik hogy így is kevés a pénz a munkához mérten, -160e ft így nem ér ennyit ez az egész, ha meg nem tudunk megegyezni írjuk meg a felmondást.

24F

2017. máj. 5. 21:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Végre egy normális munkaadó,utolsó!

Anyámék munkahelyén,ha valaki beteg lesz,akkor anyámat rángatják be a szabad napján is.Eszük ágában sincs,hogy fel kellene venni egy beugróst.

2017. máj. 9. 11:35
 22/22 Zebra3328 ***** válasza:
0%

"Van aki mindig a dolgok elejébe megy és robotol önként mint a hülye, mert neki gyerek kellett. "

Ez nagyon tetszett, milyen kár, hogy a kérdező szülei nem így gondolkodtak annó!

2017. okt. 31. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!