Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csapatépítőn mikről beszélgess...

Csapatépítőn mikről beszélgessen az ember ha ő az egyedüli nő?

Figyelt kérdés

Egy hónapja dolgozok az új munkahelyemen irodistaként. Kb 20-an vagyunk a csapatban és én vagyok egyedül nő! Lesz majd egy csapatépítő evés-ivás, amire azt mondtam, hogy elmegyek én is. De nagyon izgulok! Pár emberrel már nagyjából összeismerkedtem, de mindig az a baj, hogy kifogyok a beszédtémákból, amúgy sem vagyok egy szószártyár.

Elég vegyes a csapat korosztályt illetően. Tudnátok segíteni, hogy milyen témákról érdemes beszélgetni? Vagy mit csináljak, hogy viselkedjek?

2017. ápr. 30. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
Szexről
2017. ápr. 30. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolódj be a beszélgetésekbe, nem muszáj neked fölhozni témát.
2017. ápr. 30. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Tedd ki a csecsed!
2017. ápr. 30. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nő vagy, és a maradék 19 pasi, akkor majd ők beszéltetnek téged.. főleg ha lesz egy kis hangulat a fejükben.
2017. ápr. 30. 11:13
 5/5 aperitif ***** válasza:
100%

Nyugi! Egy normális, profin felépített csapatépítő tréning pont arról szól, hogy közelebb hozza az embereket egymáshoz. Nem neked kell ezen gyötrődnöd, nem neked kell felkészülni különböző témákból, hanem a szervezőknek, nekik ugyanis ez a munkájuk, ezért fizetik őket. Gondolom lesznek feladatok, amiket utána meg fogtok beszélni, így a téma adott lesz.

Viselkedj úgy, ahogy neked természetes, és ahogy jól esik!

2017. ápr. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!