Csapatépítőn mikről beszélgessen az ember ha ő az egyedüli nő?
Egy hónapja dolgozok az új munkahelyemen irodistaként. Kb 20-an vagyunk a csapatban és én vagyok egyedül nő! Lesz majd egy csapatépítő evés-ivás, amire azt mondtam, hogy elmegyek én is. De nagyon izgulok! Pár emberrel már nagyjából összeismerkedtem, de mindig az a baj, hogy kifogyok a beszédtémákból, amúgy sem vagyok egy szószártyár.
Elég vegyes a csapat korosztályt illetően. Tudnátok segíteni, hogy milyen témákról érdemes beszélgetni? Vagy mit csináljak, hogy viselkedjek?
Nyugi! Egy normális, profin felépített csapatépítő tréning pont arról szól, hogy közelebb hozza az embereket egymáshoz. Nem neked kell ezen gyötrődnöd, nem neked kell felkészülni különböző témákból, hanem a szervezőknek, nekik ugyanis ez a munkájuk, ezért fizetik őket. Gondolom lesznek feladatok, amiket utána meg fogtok beszélni, így a téma adott lesz.
Viselkedj úgy, ahogy neked természetes, és ahogy jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!