Hogyan tudnám átbeszélgetni a műszakot, ha olyan ember vagyok, aki nem szeret és nem is tud beszélgetni?
És ezért pénzt is kaptok, hogy nincs mit csinálni csak beszélgettek ? Nekem is kellene egy ilyen munkahely.
Miről beszélgetnek a kollégák, mit főztél, vízzel főztél, hagymát főztél (?) xD Füleljél és próbálj csatlakozni, bekapcsolódni a beszélgetésbe, szólj hozzá.
hát ez elég fura,hogy semmit nem kell csinálni,viszont egy könyvet nem vehetsz elő olvasni.
egyszer dolgoztam egy helyen,ahol "csúnyán néztek" azért,hogy a 60 perces ebéd időben én 10 perc alatt megkajáltam és utána aludtam 40 percet,mert az milyen dolog már aludni.
pedig az az én szabadidőm,azt csinálok benne amit akarok.
a vége az lett,hogy a kollégák fele követte a példámat és szunyált egyet kaja után.
ez ilyen csinálhatod,de ne csináld szabály amik engem a legkevésbé sem érdekelnek,mert marhaság.
szóval te döntesz,hogy csinálod vagy nem csinálod.
én a helyedben vagy olvasnék,vagy filmet néznék,vagy edzenék,vagy pókereznénk.
de az egész napos pofázás az teljesen kizárt.
Nekem is ilyenek voltak a munkahelyemen. Aki mellettem dolgozott, azzal próbáltam beszélgetni, de folyamatosan csak magáról beszélt, merre utazgatott, mik történtek vele stb. Ha nem kérdeztem, befejezte a monológját és csendben ültünk. A többiek másokról pletykáltak, a pasijaikról, főzésről beszéltek.
Dög unalmas volt. Én bevittem a telefonomat + fülhallgatót és zenét hallgattam.
Hol van az a melóhely ahol a semmittevésért fizetnek?Nincs felvétel?
Legjobb ha beviszel egy fülest és hallgatsz valamit. Nem fontos zenét ,pl jó hangoskönyvek is vannak vagy nyelvtanulási anyagok.
Gondolom ez valami állami pronyógyűjtő hely...
Ahol nem csinálnak semmit,csak kibeszélik a másikat,az csak az lehet.
nem feltétlen csak a pronyó helyek ilyenek.
unokahúgom egy állami rendezvényszervező cégnél dolgozott kb 3 évet 250-280 körüli nettóért.
ez volt a munkanapja-
9.30-10 körül bement és dumcsiztak,kávéztak,fészezett délig.
délben lementek a céges kajáldába ebédelni.
utána 2ig fészezés.
2kor lementek edzeni a cég konditermébe.
4kor hazamenetel.
amíg ott dolgozott 1 rendezvényt kellett szervezniük a főnök születésnapját.
aztán arra a következtetésre jutott,hogy az hogy ő ott dolgozik az lopás,mert adófizetői pénzből megy ez a semmittevés ezért kilépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!