Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Neked milyen lenne az álommunk...

Neked milyen lenne az álommunka? Mik számítanak egy munkahelyen a leginkább?

Figyelt kérdés

Kezdem én:

jó munkakörnyezet, összetartó és kedves munkatársak, csapatszellem, H-Cs 8-18-ig munkaidő, jó fizu, a munka meg szakmailag olyan, hogy tudok fejlődni, vannak kihívások, de csak éppen annyi, hogy ne stresszeljen. Ja, és közel legyen :)

#munkahely #munka. álommunka
2017. ápr. 28. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olyanok a munkahelyek amilyeneket a gazdasági környezet lehetővé tesz. Ha lenne módom rá, saját vállalkozást indítanék, de ez a jelenlegi adózási szabályok mellett sajnos nem lehetséges. (Akkor is kell adót fizetni, ha egy fillért sem kerestél abban a hónapban, és kb. heti 50 órának megfelelő munka után, amit ki is fizettek neked azon melegében - elvileg, mert gyakorlatilag még ha volt is megbízásod és el is végezted, akkor sem biztos, hogy a pénzedhez jutsz...) Ez így elég nonszensz dolog. Csak a csalók maradnak fenn, és ha fenn akarsz maradni, csalnod kell. Vagy beledöglened a hajtásba. Nem becsületes embernek való ez a világ. Ha például napi hat órát dolgoznál némi szerény megélhetésért az nem kivitelezhető, mert annyi munka mellett például simán mínuszba kerülsz. (Pedig nem kéne, mert ha dolgoztál pluszban kellene lenned.)
2017. ápr. 29. 02:37
 12/16 anonim ***** válasza:

10-es hát nem tom, elhiszem hogy unod magad végül is érthető de én itthon se csinálok mást csak netezek tehát ha ezért még fizetnének is :D

Amúgy azért vágyom erre mert a másik végletet már tapasztaltam, bunkó rosszindulatú egymást bemártós kollégákkal összezárva trappolós hajtós fizikai munkában már volt részem ahol még a főnök is gyakran a nyakamban lihegett és csesztetett. (és még szarul is fizetett :D) A nap végére alig tudtam magam hazavonszolni, meg mindig fájt valamim :D Ezért az unalmas irodában ücsörgős munka számumra szimpatikusabb (legalább egy kipróbálás erejéig) :)

2017. ápr. 29. 07:22
 13/16 anonim ***** válasza:

#11-es téged jól félretájékoztattak.

Az "adózást" már havi 50-ből elintézheted, ha ez a probléma.

Az, hogy nem fizetünk és eltűnik a megbízó, általában az építőiparban szokott előfordulni, de manapság ott is kezdenek "rendeződni" a dolgok.

2017. ápr. 29. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:

- normális fizu (esetemben nettó 200)

- béren kívüli juttatások (SZÉP kártya)

- céges mobil és laptop

- rugalmas munkaidő (részmunkaidő is) és home office lehetőség

- sok és változatos feladat

- fejlődési lehetőség

- tréningek támogatása

- jó munkatársak

2017. ápr. 29. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:
10-es pont ugyanebben a cipőben járok.Jó,ha napi 2-3 óra munkám van,mégis ott kell ülnöm 9-5ig,mert mivan,ha megszólal a telefon,vagy hoznak egy csomagot.Már teljesen elbutulok,belassulok az unalomtól,depressziós is lettem.Ügyintéző vagyok egy laborban,szóval a többiek munkájához hozzá se tudok szólni(le is néznek,de ez már más tészta).Egyáltalán nem olyan buli mint amilyennek itt sokan gondolják.Lelépni se könnyű,mert mit írjak az önélterjazomba...Hogy megrendelőket írkáltam,meg felvettem a telefont?Pályakezdő vagyok,más tapasztalatom nincs...
2017. ápr. 30. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Vonatkerékpumpáló.
2023. jan. 13. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!