Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi zaklatás téma....

PearlDiver kérdése:

Munkahelyi zaklatás téma. Eléggé fel vagyok zaklatva - mit csináljak?

Figyelt kérdés
Olyat csináltam ma, ami egészen megdöbbentő a saját magam számára is és nehezen tudok felette napirendre térni. A munkahelyemen egy meeting közben észrevettem hogy a velem szemben ülő kolléganőmnek nagyon sok látszik a melléből, mert egy elég laza felsőt vett fel. Alapból ez nem jelentene semmit, de egy hirtelen ötlettől vezérelve amikor elővettem a telefonomat, lefotóztam. Ő meg észrevette. Én is észrevettem hogy észrevette, ezért utána bocsánatot kértem tőle (négyszemközt), persze eléggé ki volt akadva, de amúgy normálisan kezelte. Más talán simán balhét csapott volna belőle. Na most én ilyesmit sosem csináltam, most sem értem hogy hogy jött, iszonyú gáz, és nem azért mert lebuktam hanem mert maga a cselekedet nagyon tiszteletlen és bántó. Én az ilyesmit nagyon magamra veszem és mardosom magamat miatta. Később rám írt chaten hogy ugye tudom hogy ez lényegében szexuális zaklatás, és hogy ennek ellenére nem fog senkinek beszélni róla, de hogy tudjam hogy mit csináltam. Én úgy gondolom felfogom ennek a jelentőségét és mélyen magamba vagyok szállva. Viszont arra kíváncsi lennék hogy ha veletek (főleg hölgyeknek szól) ilyet tenne valaki, akkor mi az a viselkedés amit az elkövető részéről - a lehetőségekhez mérten - jó néven vesztek? Mit csináljon, mit ne csináljon? Jelenleg egy darab szarnak érzem magam és nem szeretnék tovább rontani a szituáción. Hozzátartozik amúgy hogy az illető kolléganő nem magyar hanem spanyol.

#munkahelyi-zaklatás
2017. ápr. 25. 19:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Most ne zavarjátok kérdezőnket, becsajozott.
2017. ápr. 26. 17:27
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést #19, igen jobban legalábbis aránylag lenyugodtam. De továbbra is sokat angyalok ezen. És durva mert egy-egy nőre ránézve az utcán, eszembe jut hogy egy rossz mozdulattal mennyire meg lehetne bántani, túl könnyen. És aztán azon is elgondolkodom, hogy fordítva ez mennyire más, szinte nevetséges az ötlet is.
2017. ápr. 27. 00:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Faszi létemre sosem értettem a dress code létjogosultságát, elvégre, ha egy hölgyemény lengébb blúzban, vagy rövid szoknyában van, az nekem csak jó, megpróbálom olyan diszkréten megnézni, amennyire csak lehet, de soha nem vetemednék arra, hogy akarata ellenére képet készítsek róla, fogdossam, kéretlenül nyomuljak rá.

Nem attól leszek férfi, hogy péniszt kaptam az Úristentől, hanem attól, hogy férfi módjára viselkedem. És a kérdésre írt válaszok után végtelenül sajnálom a nőket, amiért nem vehetnek fel, amit akarnak, mert az olyan aggszűz lúzerkék, mint akik itt is válaszolgatnak, nem bírnak magukkal.

2017. nov. 10. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!