Munkahelyi zaklatás téma. Eléggé fel vagyok zaklatva - mit csináljak?
`` egy meeting közben észrevette ``
vagyis egy multinal dolgozol
huhha .. ott egy ilyet bejatszani nagyon rizikos
ha en lettem volna a munkatarsnod, belementem volna a jatekba, megkertem volna hogy kuld at a kepet, aztan jelentettem volna a HR-en a bizonyitekkal
biztos hogy kirgnak, ezeket a szabalyokat veresen komolyan veszik
"Szerintem az nem zaklatás, ha kiteszi amije van, had lássák, te meg ennek hatása alatt véletlenül össze-vissza cselekszel:)
Öltözködési szabály nincs azon a munkahelyen? Akkor is létezik egyfajta íratlan szabály a jó ízlésről. Aki k...nak öltözik ne csodálkozzon, ha megbfotózzák.
Ki akart kezdeni veled nemde?"
Barom.
Kedves egyszavas firkászó, a "barom" kissé hiányosan fejezi ki a kérdésről alkotott objektív véleményedet. Ha többre nem futja, állj be te is szűz...kvának mint a kérdésben körülírt prűdéria, az nálad kifejezőbb lenne.
A kérdező pedig ne aggódjon nagyobb az ügy füstje mint a lángja. Aki állít az bizonyít.
De mit is?
Kifejthetném, de minek? Úgysem értené.
12-es
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenkinek pont annyira, amennyire konstruktívan és ítélkezés nélkül sikerült reagálni.
Nem kell aggódni, nem fog bepanaszolni a HR-nél meg feljelenteni. És mint említettem, kép nincs és nem is volt, elrántottam a telefont.
Ez az egész lelkiismereti szinten foglalkoztat és ehhez reméltem támpontokat.
A 2-es válaszolónak köszönöm a használható tanácsot.
A 4-es kissé Captain Hindsight de legalább nem undok.
6-ossal lényegében egyetértek.
7: ha ez segít valamit, a suttyó balfékek akik a nők öltözködését hibáztatják, elmehetnek egy melegbárba magas nyakú garbóban szociológiát tanulni.
10 veled nem értek egyet. Az ha valaki kihívóan öltözik egy munkahelyen, sem engem sem mást nem jogosít fel arra hogy engedély nélkül lefotózzam. És nem, nem akart kikezdeni velem, akármilyen hihetetlen. A jogi hátteret köszi, de itt nem ez a lényeg.
11: igen kirúghatnának ha a lány ügyet csinálna belőle. De már tisztáztuk hogy nem fog. Kép pedig továbbra sincs.
Az egyszavas és a szexista hozzászólásokról meg nincs mit mondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!