Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan vehetném rá végre a...

Hogyan vehetném rá végre a szüleimet arra hogy otthagyhassam az iskolát és mehessek végre dolgozni?!

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van ebből. 18 éves vagyok. Jövőre vegeznék a középiskolában, de mániás depresszióval, pánikbetegséggel, alvászavarokkal, hangulatingadozásokkal NEM BÍROM TOVÁBB AZZAL A ROHADT KÖZEGBEN amit az iskola jelent. Gyomorsavat hányok minden reggel az idegtől, remegek ájulok össze-vissza, nem tudok aludni. Kezelés közelít, menni fogok pszichiáterhez, gyógyszer nem használ, sport nem használ, párkapcsolat nincs.

A lényeg:

Kapásból 5 olyan hely van ahova mehetnék dolgozni és boldogan fizetnének rendes emberhez méltó módon. Emellett van egy itthoni pénzkeresési módszerem is amit minél jobban csinálok annál többet szerezhetek vele (eddig is kerestem vele).

Tehát: HA KÉSŐBB megcsinálom az érettségit akkor nem lehetne őket meggyőzni szerintetek hogy otthagyjam ezt a hányadék rohadt sz**rfészket? Már rettegek hogy holnap menni kell!

2017. ápr. 18. 20:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És az mivel jár? Félévente vizsga? Érettségire ugyan úgy bekell mennem nem?
2017. ápr. 18. 21:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Eloszor is tanulj meg uralkodni magadon. Ne stromfold magad az iskola ellen, mert kesobb (komolyan) megbanod. Tok mind1 kik az osztalytarsaid 10 ev mulva mar ismerni sem fogod oket ha nem akarod. Az a penz amit meg most kereshetnel az kesobb nem lesz eleg. Vegzettseg nelkul meg nem fogsz jobb helyekre bejutni max hasonlo rakodo bolto munkaskent dolgozni. Iskola 1 ev kontra bolti munkas 40 ev. Szerintem ez hatalmas aldozat. Mintha magadrol mondanal le, a tobbiek javara...
2017. ápr. 19. 07:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok melot keresek mert ugyszint elegem van az egész iskolából probálok át menni szakmán bellül nappali tagotlzatról felnött okatatásra és melo mellet folytatni a korosztályomat utálom , tömegiszonyos vagyok azaz ha sok ember van egy helyen azt rövid ideig bírom aztán a rosszulvagyok ìgy jogsi után el megyek futárnak és mellete vissza megyek felnött oktatáson az eddig tanult szakmámba
2017. ápr. 26. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!