Hogyan vehetném rá végre a szüleimet arra hogy otthagyhassam az iskolát és mehessek végre dolgozni?!
Már nagyon elegem van ebből. 18 éves vagyok. Jövőre vegeznék a középiskolában, de mániás depresszióval, pánikbetegséggel, alvászavarokkal, hangulatingadozásokkal NEM BÍROM TOVÁBB AZZAL A ROHADT KÖZEGBEN amit az iskola jelent. Gyomorsavat hányok minden reggel az idegtől, remegek ájulok össze-vissza, nem tudok aludni. Kezelés közelít, menni fogok pszichiáterhez, gyógyszer nem használ, sport nem használ, párkapcsolat nincs.
A lényeg:
Kapásból 5 olyan hely van ahova mehetnék dolgozni és boldogan fizetnének rendes emberhez méltó módon. Emellett van egy itthoni pénzkeresési módszerem is amit minél jobban csinálok annál többet szerezhetek vele (eddig is kerestem vele).
Tehát: HA KÉSŐBB megcsinálom az érettségit akkor nem lehetne őket meggyőzni szerintetek hogy otthagyjam ezt a hányadék rohadt sz**rfészket? Már rettegek hogy holnap menni kell!
nezd, szerintem nem fog rajtad segiteni, ha ezeknek a bajoknak a tetejeben meg be is zarkozol! tudom, mondani konnyu ( gondolhatod) , de tapasztalatbol beszelek, sajnos egy reszevel en is kuzdom a felsoroltaknak. bar en minden eromet arra forditom, hogy gyogyuljak, es akarmilyen nehez is, megyek kozossegbe, ill nem fordulok ki magambol.
szuleidet talan az gyozheti meg, ha a kezeloorvosod kiallit rola papirt, hogy az eredmenyes kezeles erdekeben jo lenne a kozossegtol tavol maradnod, ill masik kozossegbe menned.
mi a baj az osztalytarsaiddal? suli valtas nem segitene?
és mivel lenne jobb, ha amellett, hogy beteg vagy, még egy érettségid sem lenne, ami ma már olyan dolog, mintha azzal kéne születni(nem ér semmit, ha van, de ha nincs az gáz).
az, hogy szerinted te 5 helyre kapásból elmehetnél, az nem azt jelenti, hogy fel is vesznek vagy hosszú távon ott is tudnál maradni.
mint ahogyan a nagyon hatékony otthoni pénzkeresési módszered sem biztos, hogy 1 vagy 2 év múlva is ugyanúgy működni fog, mint most.
Mi az amivel otthonrol keresed a pénzt? Nagyon király LOL játékos vagy? XDDD na mindegy. Hát egy évet járj ki. Elég sok olyan embert ismerek akik azt mondták:" ó majd leteszem az érettségit levelezőn most megyek németbe dolgozni" meg " alapítok egy céget, de sokat kell vele dolgozni ugyhogy otthagyom az iskolát." És ott is hagyták. Most harminc évesen az anyjukkal élnek, és a munkaadók röhögnek a levelezős érettségiükön, mert mindenki tudja h az nem komoly, lediktálják a válaszokat meg minden.
Nemtudom h miért vagy depressziós, de ha azért mert buta vagy és nem bírod a sulit, akkor csak szemléletváltásra van szükséged. Igazábol az a lényege hogy állits magad elé megfelelő követelményeket. Pl ne az ötöst tűzd ki célul, hanem a hármast.
Ha meg a közösség pocsék, és szivatnak, mert cigány vagy, vagy emo-s vagy bármi, vagycsak nem találod a helyed, akkor válts iskolát. Ha elmultál 18 éves, akkor ne érdekeljen hogy mit mondanak a szuleid, a szuleid engedélye náélkul is válthatsz középiskolát. Nagy vagy már, te cseszd el a saját életed, ne csinálja ezt is más.
remélem tudtam segiteni irhatsz privibe nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!