Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondtam, szerintetek jol...

Olasz93 kérdése:

Felmondtam, szerintetek jol dontottem? (A tobbit lent)

Figyelt kérdés
Megprobalok lenyegretoro lenni. Masfel ev utan felmondtam egy automatizalassal foglalkozo cegnel. Ugyintezokent dolgoztam. Az elejen nagyon jo volt a melo, es az igazsag az ,hogy vegig tetszett a feladatkorom. Tele kihivasokkal es kimozdulhattam az irodabol is. itt vege is a pozitiv dolgonak. Askalodo koleganok, tehetetlen es erotlen fonok aki nyiltan felallalja , hogy nem kepes iranyitani a teamet. Amikor felmondtam , a fonokom teljesen szemelyesen vette a dolgot es hihetetlenul bantoan viselkedett, amit nem toleraltam es viszonoztam a ''kedvesseget''. Meg felmondasi idon vagyok egesz honap vegeig. Cudar a hangulat es a kolleganok is rettenet undokul viselekdnek miota tudjak ,hogy megyek. Egyszoval a melot szerettem, a kozeget nem es attol felek ,hogy nem jon ossze meg 1 ilyen munkahely. Szoval ti mit csinaltatok volna?

2017. ápr. 5. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem simán összejöhet :)

ha nem érezted jól a közeg miatt, akkor jobb a változás :)

és meg van már az új hely? :)

sok sikert a továbbiakban am :)

24F

2017. ápr. 5. 14:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugy mondtam fel, hogy mar megvolt a kovi hely. Csak ahogy kozeleg az ido , egyre izgatotabb vagyok.
2017. ápr. 5. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ma mondtam fel,hidd el,jön majd olyan hely ahol jól érzed magad,nem gondolom hgy megbánod,nekem felszabadító volt
2017. ápr. 5. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyet soha nem szabad sajnálni. Majd rájössz Te is! Lépj túl rajta! Sok sikert!
2017. ápr. 7. 05:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A rossz közeg azért eléggé el tudja rontani az ember "életét", és okkal jutottál erre a döntésre, szóval ne kérdőjelezed meg. Tudod, hogy jól tetted. ( Még akkor is, ha esetleg a kövi sem lesz jó)

Az meg hogy egy főnöki pozícióban lévő ember nem tud kontrollt tartani, és ráadásul még a felmondást is személyeskedésnek veszi, számomra az amatőrség legalja.

2017. ápr. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!