Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt eddig a legrosszabb...

Mi volt eddig a legrosszabb munkahelyed, munkád?

Figyelt kérdés
Mit kellett csinálnod,hány órát dolgoztál? Miért volt rossz?

2017. ápr. 3. 06:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Először egy irodai, mindenes meló volt. Na ott tényleg minden, még a főnök gyógyszeréért is nekem kellett elmennem. Úgy beszéltek velem mint a kutyával, a férfi alkalmazottak folyamatosan beszólogattak, megaláztak, pár évig tűrtem. Ezek után, egy ritka fo.s helyre kerültem. Egy üzembe, ahol a wc az ebédlővel volt egy helyiségben, szünet alig volt, stb... mint a rabszolgákat úgy dolgoztattak, egyébként a meló tetszett, de a hely és a mentalitás egy rakás sz.ar volt.
2017. ápr. 8. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Eddig 4 munkám volt. Maradjunk annyiban, hogy ebből 1-ben volt / van normális főnököm, a mostaniban. Az előző 3 az kb. elrettentő példának jó csak... úgy beszél veled, mintha a csicskája lennél, piás... nem azt mondja, amit gondol, aztán számonkér, hogy miért nem azt csináltad, amit gondol... engedély nélkül megpróbál belepofázni a magánéletedbe...

Ebből 1 volt olyan munka, amit nem szerettem... a többinél a munka nem lett volna rossz, csak a főnök...

Ami munkát nem szerettem, az eladó volt egy ilyen ékszeres-kendős standnál plázában. Jött oda mindenféle fura arab meg csöves fazon ismerkedni, és nem küldhettem el őket a halál f...ára, mert jaj, hátha vevő meg senki nem akar botrányt. Meg rengeteg hülye és paraszt vásárló volt (plázában nem várok mást). De ennek is voltak jó oldalai... pl. én alapvetően színházszerető vagyok, és a Vígszínház egyik színészének is adtam el egy ékszert, és tök jól elbeszélgettünk.

2017. jún. 2. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Biztonsági őr,járási hivatal.Egész napos semmittevés többnyire,mindezt idegesítő idegenek közt.Napi 8,aztán 10 órában,kevéssel(aránytalanul) több fizetéssel.Nyugtató szinte mindennapos volt,SEMMI PÉNZÉRT NEM MENNÉK VISSZA!Inkább agyonlőném magam,különben megőrülnék,és ez most nem nyavajgás.
2018. aug. 20. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer ÉMÁSZ ügyfélszolgálati irodában voltam őr, egy kis városban. 2 ügyintéző, heti 2x4 óra ügyfélfogadási idő (mindig tovább kellett bent maradni, 2 órákat is..aki bent volt a váróban záráskor, azt még fogadni kellett)

Nyitáskor mindig vagy 10-en álltak az ajtó előtt... az egyik ügyintéző csak műszaki ügyekkel foglalkozott, így kva sok volt a várakozási idő. Volt olyan, hogy valaki már nyitáskor ott volt, és záráskor jutott be.

Mindig volt veszekedés, ordibálás, ügyintézők köpködése, vagy éppen nekem akartak menni mert nem engedtem be őket...rendőr mindig arra körözött amikor nyitva volt az iroda.

2018. aug. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!