Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem adnak szerződést a...

Miért nem adnak szerződést a munkaadók?

Figyelt kérdés
Akár merre járok, vagyonőri, takarítói területen nem adnak munkaszerződést munkába állás előtt. Mi a jó Isten ez? Miért nem adnak? Mi az hogy próbaidőt menjél, meg hasonlók, meg majd 2, 3 hét után kapok csak munkaszerződést. Ti ezt hogy kezelitek? Számomra ez borzalmas, mert nincs semmi biztosítékom így semmire és nem biztos az sem hogy kifizetnek. Nem tudom ki a cég aki fiztne, utánuk sem tudok sok helyen járni, mi a fa.sz ez?

2017. márc. 31. 12:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak így akkor is te jártál rosszabbul, mert munka nélkül maradtál, nem volt utánad semmi fizetve, tehát az apeh felé is tartozol TB-vel pl. Mert nem érdekel senkit az hogy milyen helyzetben vagy a tb-t fizesd ki, ha dolgozol feketén, ha nem. És akkor miből fizetsz? Rengeteg járulékot ellopnak ezek mellett nem fizetnek bérletpénzt, nem fizetnek semmilyen étkezési hozzájárulást sem, ami szintén járna (Erzsébet utalvány vagy zép kártya...)
2017. márc. 31. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Tb-t én fizettem...
2017. márc. 31. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
en se allnek igy munkaba, hulye azert nem vagyok, nem is ertem mas hogy mer igy dolgoznek, hamarabb mennek el kozmunkara mint hogy igy kezdjek el dolgozni valahol szerzodes nelkul.
2017. márc. 31. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!