Próbaidőn belül hogy kellene közölni a főnökkel hogy nem tetszik a munkahely?
7-es:
Neked pl. mi nem tetszett?
Mindenképp a vezetővel kell beszélni, mielőtt lelépnél. Én volt már, mikor azt mondtam, hogy kaptam jobb lehetőséget, ekkor rákérdeztek, hogy milyen szempontból jobb, munkakör megközelíthetőség, pénz vagy egyéb. Azt mondtam, hogy minden szempontból, de nem volt igaz, egyszerűen nem tetszett a hely.
Szerintem az a legtisztább, ha megmondod, hogy nem érzed jól magad a cégnél, másra számítottál. Abba semmiképp ne menj bele, hogy a Gizike bunkó, nem segít, felesleges, nem kell magyarázkodni. Ha rákérdez, hogy mivel van konkrétan bajod, akkor ismételd, hogy másra számítottál, hisz nem tartozol magyarázattal. Sétálj be a felmondópapírral, mond el, hogy többet nem jössz és kész.
Kérdező ez nagyszerű kérdés várom én is a válaszokat. Én most fogom kezdeni az előre megbeszélt egy hetes próbaidőt.
Nekem csak annyit mondott a főnök, hogy a próbaidő végén mondjam meg őszintén fog-e menni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!