Hogy lehet kibírni tartósan a reggel 6 órai munkakezdést?
Figyelt kérdés
Egy gyárban fogok dolgozni, ahol csak egy műszak van, a munkakezdés 5.50 kor lesz mert a szünet egy részét így dolgoztatják le. Szóval nekem ehhez hajnali 4kor kell kelnem, hogy emberi formára el tudjak készülni, és elinduljak 5. 20 kor itthonról. Télen méghamarabb kell majd indulni, a kocsi takarítás, csúszós utak miatt. Így esélytelennek érzem, hogy valaha is rendesen kialudjam magam, ahhoz este 8-9 kor már aludnom kellene. Párom este 7 körül ér haza, utánna vacsorázunk, beszélgetünk, nem tehetem meg hogy aludjak kora este és ne is lássuk egymást, de álmos sem szoktam lenni, átmegy rajtam addigra. Azért tudom mert jártam már 2 műszakba dolgozni, és pokoli volt a délelőttös hét 4-5 óra alvással végigcsinálva, de utánna délutános héten be tudtam pótolni és kialudhattam magam. Most erre sem lesz lehetőségem, csak hétvégén tudok pihenni.2017. márc. 26. 14:08
11/13 anonim válasza:
Őszintén szólva nem mindenki tudja ezt megszokni. Ilyenkor egy lehetőség marad: másik munkahely után nézni.
12/13 anonim válasza:
Ha 5:20-kor kell indulni akkor felesleges 4-kor felébredni. Gyors reggeli wc, öltözés ha ügyes vagy 40 perc elég. Ha 9-kor elmész aludni majdnem 8 órát aludni tudsz. Nem a legjobb, de amíg nem találsz másikat kibírható.
13/13 anonim válasza:
"8 órai fekvés az túlzás lenne"
Én ha nem alszom meg a 8 órát akkor az egész napomra rányomja a bélyegét :(
Sajnos mindenkinek más az alvás igénye. Egy szerencsém van az hogy hihetetlenül jó alvó vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!