Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen lehet a 3 muszakos...

Milyen lehet a 3 muszakos munka egy fuvarszervezonek, ha nem dolgoznak éjjel? Az iroda nyitvatartása reggel 6. 00 és 22. 00 kozott van

Figyelt kérdés

2017. jan. 8. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából a műszakok számába definíció szerint beleszámolják a pihenős műszakot is. Tehát Te egyszer 6-14-ig vagy, egyszer 14-22-ig, egyszer pihensz. A sorrend beosztásfüggő.

A folyamatos munkarend 4 műszak. Délelőtt, délután, éjszaka és pihenés.

Munka Törvénykönyve szabályozza, hogy lehet/kell váltakozni a műszakoknak.

Én legalábbis így tudom.

2017. jan. 8. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Még csak nem is hasonló munkát végzek, de nálunk is vannak "műszakok", mivel 7-19 óra között vkinek bent kell lennie. Van, aki 7re jön, van, aki 9re, és van, aki 10:30ra. Nem a klasszikus értelemben vett műszakok, de azért ugye nem mindegy, hogy 7re mész dolgozni, van 10:30ra. El tudom képzelni, hogy ott is ilyen csúsztatott "műszakok" vannak.
2017. jan. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!