Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mennyit kerestek és az...

Ti mennyit kerestek és az ismerőseitek többsége mennyit keres?

Figyelt kérdés

Én 150-et keresek, a családomban és ismerősi körömben a fizetések 100 és 200 között mozognak. Az itt válaszoló emberek olyan összegekkel dobálóznak, hogy csak nézek néha. Persze van nekem is pár nagyon jól kereső ismerősöm, de nem ez az többség.

Őszintén, felétek mi az átlag?

2017. márc. 25. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 270 ezer + cafetéria és egyéb juttatások (korlátlanul használható céges telefon, laptop, bár ezek már nem annyira luxusok a mai világban), valamint céges autó.

A párom nettó 340 ezret kap ugyanúgy telefonnal, laptoppal, autóval.

Mindketten nagy felelősséggel bíró, vezető beosztásban dolgozunk. Ha a felelősségi arányt nézzük, akkor azért nem is kapunk olyan jó fizut. :)

Egyébként ismerősi körben abszolút változó. Vannak informatikus, gépész-, villamosmérnök ismerőseink, akik hazaviszik a nettó 4-5-600 ezret simán és vannak pedagógus, egészségügyis, bölcsis néni ismerőseink is, akik örülnek, ha nettó 110-150 körül vihetnek haza.

Szóval nehéz lenne átlagot vonni az ismerősökből magyar viszonylatban. Nagyjábból 110 és 600 közé esnek 25-35 éves korosztályban (persze utóbbi a ritkább). Szóval mi a párommal jócskán középmezőny vagyunk, pedig ha belegondolok azt mondanám, ha lenne egy saját lakásunk, ami nem a banké még félig, akkor mi ketten egész jó életet tudnánk magunknak megteremteni.

Én az építőiparban dolgozom egyébként. A meglátásom, hogy a hozzám hasonlóan 1-2 éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatalok igen vacakul keresnek a felelősségükhöz képest. Átlag nettó 120 és 200 ezer között. Hozzájuk képest az én fizetésem tök jó.

2017. márc. 26. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Nettó 190 (diplomával, nyelvtudással). Bnőm nettó 210 (szinté uaz)-Bp-en élünk. De van olyan ismerősöm is, aki szintén diplomával nem is talál állást, vagy már rég külföldön tolja.
2017. márc. 26. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Én még annyit fűznék hozzá hogy miért ez a leosztás hogy ilyen diploma olyan diploma ennyit meg annyit lehet keresni?

Én nekem műszaki diplomám van, de komolyan megbántam hogy "végigvittem" az egyetemet, inkább mentem volna el melózni 20 évesen, több mindenem lenne.

Az lesz az utolsó hogy mégegyszer beiratkozzam valamilyen suliba, vagy tanfolyam.

Van angol nyelvvizsgám, több nyelvet nem tanulok az biztos. Időpocsékolás.

2017. márc. 26. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:

550 bruttó, netto 30 cafetéria, 38 Ft/km (adó előtt) benzinpénz napi 20 kmre lakom a munkahelyemtől

Minőségügyi mérnök vagyok

2017. márc. 26. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Párom 160-at, most gyárban van.
2017. márc. 26. 20:08
 16/17 anonim ***** válasza:
240 + kb 40 cafi. De ez nem a kezdő fizetésem, 2,5 éve dolgozok ennél a cégnél, közben emelkedett. Az ismerőseim vegyesen keresnek, 90-120 körül kapnak a szociális és pedagógiai területeken, 150-180 a bolti eladó és szakmunkás ismerőseim, 190-200 körül a diplomás volt évfolyamtársaim, és kb 300-550 nettót mérnök, informatikus és programozó ismerősök. Családomban vegyesen 180-700-ig van minden. Én a fővárosban lakok, ha ez számít.
2017. márc. 28. 00:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Én teljesítménybéres vagyok, 160-170 között szokott lenni a nettóm, de most itthonról dolgozom a kislányom mellől, aki nyáron lesz 2 éves, szóval közel sem teljes munkaidőben csinálom. Majd ha oviba megy, biztos, hogy feltornázom 200 fölé a fizumat, 200-250 között látom reálisnak, ha nem akarok megszakadni. És nem akarok, továbbra is elsődleges marad a családommal töltött idő.

Férjem most kapott emelést, így kb. 150-160 körül fog keresni, ha minden igaz. Van neki mellékes is, de erősen szezonális, ilyenkor tavasszal, nyáron, meg kora ősszel elég jó, van 1-2 hónap, mikor még 100-120 bejön ebből, késő ősszel és télen viszont semmi.

29N

2017. márc. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!