Ha mar vagy 4-szer hivtak a gyarbol ahova jelentkeztem es nem vettem fel es ha visszahivom oket nagyon le fognak cseszni?
Figyelt kérdés
tuti hogy azok hivogatnak, legalabbis ez egy uj szam meg senki masnak nem adtam meg ezert vszinu hogy ők azok, volt amikor nem vettem eszre hogy hivnak meg volt hogy direkt nem vettem fel, mert nem tudom eldonteni most menjek vagy ne menjek, nem sok kedvem van ehhez a melohoz, de lehet kenytelen leszek visszahivni a szamot, munkanelkuli se lehetek orokke, szoval ha visszahivom le fognak cseszni???2017. márc. 22. 16:18
1/9 anonim válasza:
Ha ennyiszer hívtak, szerintem még örülni is fognak, hogy jelentkeztél, nem lecsesznek.
2/9 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy ki fogják taposni a gyárban a beled és örülnek ha egyáltalán valaki jelentkezik a minimálbér körüli fizetésért amit kötelező 3 műszakkal adnak.
3/9 A kérdező kommentje:
de mit mondjak ha visszahivom miert nem vettem fel? van otletetek?? koszonom
2017. márc. 22. 16:54
4/9 anonim válasza:
Kocsiban hagytad a telefonod vagy fent hagytad a buszon. Mindegy, találj ki valamit!
5/9 anonim válasza:
Téged is hívtak, engem is 4x, lehet egy helyre jelentkeztünk :D Én spéci nem voltam bekapcsolva, mondd ezt nyugodtan, ennyi, nem kell szépíteni a dolgot.
6/9 anonim válasza:
Én viszont tényleg nem megyek, messze van és nem akarok szállón csövezni. *
7/9 anonim válasza:
A cégnek ilyen "megbízható" munkaerőre nincs szüksége.
Miért jelentkeztél, ha nem akarsz a cégnél dolgozni?
8/9 A kérdező kommentje:
mert elobb utobb ugyis el kell menni dolgozni valahova, bar nem sok kedvem van, még valami hanguzenetet is hagytak, azt se tudom hogy kell lehallgatni, mindegy sztem holnap visszhivom történjen aminek történnie kell ez van.
2017. márc. 22. 19:03
9/9 anonim válasza:
Megmondod nem értél rá, mert másik munkakörökben is nézelődtél és nem akartad megzavarni az ottani beszélgetést (jópofizás), de ez a munkahely érdekel téged mégis a legjobban a többiek felmérése után (újabb jópofizás).
Segget kell nyalni ezerrel, aztán ha szar meg lelépsz a fenébe. Ha jó akkor meg örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!