Jelentkeztem egy céghez, de meggondoltam magam, ők meg már belémöltek elég sok pénzt, gáz lenne visszamondani?
Ez a hókuszpók biztos, hogy nem került 200ezerbe, de még húszba sem, ezt elhiheted.
Semmi gáz nincs benne, hogy visszamondod a helyet, én is tettem már ilyet, jobb pozíció érdekében, ráadásul már két hete ott dolgoztam. Semmi károm nem lett belőle.
Köszönöm. Nem írnám le a cég nevét, de a kb 200e az gázolaj volt...28 litert evett a ketyere, mentünk vagy 2000km-t üresen.
Hát lehet, leírom magam így pár cégnél, igaza van valamelyik válaszolónak.
De, sajnálom őket, mert hiány van, és próbálják megfogni a munkaerőt nagyon.
Csak amíg náluk voltam, sok dolog derült ki, ami nem annyira tetszetős. :(
"Azért van egy olyan érdekes szokása egyes munkaadóknak, különösképpen multiknak, hogy ilyen esetben egy rakás hasonló munkaadót körbetelefonálnak és leadják a nevedet,hogy ne vegyenek fel mert problémás vagy. "
:DDD Ekkora hülyeséget, irigylem azt a Hr-est,( mert gondolom nem a cégvezető kezd bele a promóba), akinek ennyi ideje van, most komolyan. :) El ne hidd.
Másrészt:
Elfelejtik az emberek, hogy a próbaidő az NEM CSAK a munkáltató javát szolgálja, hanem a miénket is, hogy te is lásd, hogy milyen a munka pontosan, mire számíthatsz. Erre szolgál a 3 hónap próbaidő, amely során minkét fél eldöntheti, akarja-e hosszú távon ezt a dolgot vagy sem.
Harmadrészt, ha már most nem tetszik, akkor fél-1 év utána sem fogod jobban megszeretni, mert a tendencia általában nem felfelé, hanem lefelé megy. :)
4.: Jó érték az önérzet, de ez üzlet: pénzért jársz be dolgozni, fordított esetben ha a cégnek nem tetszene benned/munkádban valami, ugyanúgy küldene el gondolkodás nélkül.
Ne aggódj, ha nem hosszú távon nem tudod elképzelni, akkor nem kötelező ott maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!