Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgozzak, ha utálom az...

Mit dolgozzak, ha utálom az embereket?

Figyelt kérdés

Jelenleg fodrász vagyok, de nem jövök ki a kollégáimmal, mert túl érzelmes vagyok es tudom hogy ők nem erkölcsös emberek.

A vendégekkel se szivesen beszéletek, mert kiábrándultam az emberekből, ritka mikor olyannal találkozok aki kedves.

Tehát érettségi, fodrász szakma, még nincs egy éve hogy befejeztem a sulit.

Az állatokat nagyon szeretem, de nem tudom mit dolgozhatnék ahol velük foglalkozhatok.

Javaslatok?

2017. márc. 9. 09:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, de nem tudom hol találok normális embereket. Szerintem kevés van belőlük. Nagyon toleráns vagyok egyébként, nem csinálok semmi fesztivált, egyszerűen csak nyomasztó lelkileg itt lennem ilyen emberek között és ugy érzem hogy nem fogadnak be.
2017. márc. 9. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"És hogyan változhatnék meg?"

Miért akarsz megváltozni? Örülj neki, hogy te rendes vagy. Nem veled van a hiba, nem neked kell megváltoznod.

2017. márc. 9. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Menj, legeltess birkat egy tanyan..
2017. márc. 10. 04:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, utálom az embereket és nem azért mert nem erkölcsösek. Undorodom tőlük, mert az első percben szúrják a hátadba a kést a szemedbe meg mosolyognak. :/ Én is nagyon magamra veszem a dolgokat és sajnos sokszor kiborítanak :(
2017. márc. 14. 08:32
 15/17 anonim válasza:

Nem vagy hülye kérdező, aki kereskedelembe dolgozik tudja, hogy az emberek többsége hülye.

A probléma még az, hogy az alacsonyabbrendűek lehuzhatnak a szar szintjükre ha sokat vagy velük. Mert annyira buták, hogy képtelen a toleranciára, és igazából semmire sem képesek és az intelligensebb embereknek kellene szenvedniük ezen szarok miatt? Hát nem, keresgélj kérdező és találni fogsz nyugis melót.

2018. okt. 31. 21:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, azóta sikerült találnom egy olyan helyet, ahol végre jól érzem magam és a szakmában vagyok. :)
2018. nov. 1. 08:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Sőt azóta még jobb helyet találtam és sokkal pozitívabb is vagyok az emberekkel.
2020. ápr. 5. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!