Mit dolgozzak, ha utálom az embereket?
Jelenleg fodrász vagyok, de nem jövök ki a kollégáimmal, mert túl érzelmes vagyok es tudom hogy ők nem erkölcsös emberek.
A vendégekkel se szivesen beszéletek, mert kiábrándultam az emberekből, ritka mikor olyannal találkozok aki kedves.
Tehát érettségi, fodrász szakma, még nincs egy éve hogy befejeztem a sulit.
Az állatokat nagyon szeretem, de nem tudom mit dolgozhatnék ahol velük foglalkozhatok.
Javaslatok?
"És hogyan változhatnék meg?"
Miért akarsz megváltozni? Örülj neki, hogy te rendes vagy. Nem veled van a hiba, nem neked kell megváltoznod.
Nem vagy hülye kérdező, aki kereskedelembe dolgozik tudja, hogy az emberek többsége hülye.
A probléma még az, hogy az alacsonyabbrendűek lehuzhatnak a szar szintjükre ha sokat vagy velük. Mert annyira buták, hogy képtelen a toleranciára, és igazából semmire sem képesek és az intelligensebb embereknek kellene szenvedniük ezen szarok miatt? Hát nem, keresgélj kérdező és találni fogsz nyugis melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!