Sok olyan kereskedelmi cég van ami úgy működik mint egy daráló? Veszik fel az embereket aztán rúgják ki?
Sok nagyon.
Itt az allashirdetesek haromnegyedet ilyen atjarohazak teszik ki.Mar ismeri a nevuket az egesz megye.Kb 3 havonta hirdetnek.mert addig kell csak a dolgozo amig bezsebelik utana a tamogatast.aztan kirugjak.mocskok!normalis ember nem jelentkezik ezekhez a cegekhez.messzire keruli.
Hát ja az ügyvezető beindítja a darálót, én most egy konténeres cégnél dolgoztam, volt a műszaki osztály, pénzügy, értékesítés és az ügyfélszolgálat, na az értékesítés és az ügyfélszolgálat erről szólt. Kerestek pl. értékesítőt, külsőset, feladták profession.hu-n hogy mesterdiploma, 2 nyelvvizsga, német angol felsőfok, kapcsolatrendszer az építőiparban!!, 5 év tapasztalat. Erre 2 hónap múlva felvettek egy villanyszerelőt aki karbarntartóként dolgozott, teljes káosz gyerekek. Most is hirdetnek a profession.hu-n. De az ügyfélszolgálat is daráló volt, találkoztam nevekkel, kérdem ez ki? Már nem dolgozik itt, 5 név után meguntam.
Én a műszakin dolgoztam, de egyszer nekem is benyögték hogy bocs valakinek kell a helyed, mehetsz a papírokért.
Ennyi.
Szerintem amik fennt vannak profession.hu-n azok tényleg átjáróházak, diliház az egész.
Főnöknek rossz napja, kirug 5 embert, mert gondolt egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!