Sok olyan kereskedelmi cég van ami úgy működik mint egy daráló? Veszik fel az embereket aztán rúgják ki?
Figyelt kérdés
Vagy én fogom ki pont ezeket? Felvesznek valakit, kicsit romlik a teljesítménye, és akkor viszlát, felvesznek 2 új embert, egyik megmarad, másik 3-4 hónap megy el mert felmondanak neki, átjáróház? Sok ilyen cég van?2017. jan. 16. 10:37
11/15 A kérdező kommentje:
8-as: igen az ilyen beteg ember, diliház.
9-es: igen? akkor meg azért diliház, mint írtad, el is gondolkoztam rajta, köszi hogy rámutattál.
2017. jan. 16. 14:22
12/15 anonim válasza:
Sok munkahely van, ami átjáróház, de onnan általában maguktól jönnek el az emberek, nem elküldik pedig őket! Az én munkahelyem is ilyen. Kb. 2 éve dolgozok itt, azóta összesen már vagy 50 új ember jött (sokan közülük már el is mentek). De ezek közül csak 1 volt, akit el kellett küldeni, mert nagyon buta volt szegény, akárhányan akárhogy próbáltuk betanítani, nem ment neki a meló. És lassú is volt, a legjobb napjain is csak feleannyit teljesített, mint az átlag.
13/15 anonim válasza:
Én nem cégnél vagyok, hanem a közszférában. Itt nem rúgják ki az embereket, hanem maguktól mennek el. Rossz munkakörülmények, a spórolás az eszközökön, amit lehet közmunkásokkal csináltatnak, és az persze olyan is, így rosszak a munkakörülmények. Nem egy ideális hely munkavégzéshez. Evi kb. 200-300%-os a fluktuáció. Én is régóta keresek másik helyet, csak a tényleg megfelelőre várok, és nem akarok cseberből vederbe mászni, márpedig ennek sok esélye van. Így most inkább cégeknél keresgélek idegen nyelvű állást.
14/15 A kérdező kommentje:
Most én a közszféráról olyanokat hallottam hogy van ahol nekem kell hozni irodaszert vagy számítógéphez billentyűzetet. Tiszta komoly ez az ország.
2017. jan. 16. 17:50
15/15 anonim válasza:
ez igaz kérdező. A saját klaviatúrámat használom, a sajt egeremet, volt, hogy papírt vettünk, volt, hogy mást... Ha felsorolnám, akkor sokáig itt ragadnék ennél a kérdésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!