Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sok olyan kereskedelmi cég...

Sok olyan kereskedelmi cég van ami úgy működik mint egy daráló? Veszik fel az embereket aztán rúgják ki?

Figyelt kérdés
Vagy én fogom ki pont ezeket? Felvesznek valakit, kicsit romlik a teljesítménye, és akkor viszlát, felvesznek 2 új embert, egyik megmarad, másik 3-4 hónap megy el mert felmondanak neki, átjáróház? Sok ilyen cég van?
2017. jan. 16. 10:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8-as: igen az ilyen beteg ember, diliház.

9-es: igen? akkor meg azért diliház, mint írtad, el is gondolkoztam rajta, köszi hogy rámutattál.

2017. jan. 16. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok munkahely van, ami átjáróház, de onnan általában maguktól jönnek el az emberek, nem elküldik pedig őket! Az én munkahelyem is ilyen. Kb. 2 éve dolgozok itt, azóta összesen már vagy 50 új ember jött (sokan közülük már el is mentek). De ezek közül csak 1 volt, akit el kellett küldeni, mert nagyon buta volt szegény, akárhányan akárhogy próbáltuk betanítani, nem ment neki a meló. És lassú is volt, a legjobb napjain is csak feleannyit teljesített, mint az átlag.
2017. jan. 16. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem cégnél vagyok, hanem a közszférában. Itt nem rúgják ki az embereket, hanem maguktól mennek el. Rossz munkakörülmények, a spórolás az eszközökön, amit lehet közmunkásokkal csináltatnak, és az persze olyan is, így rosszak a munkakörülmények. Nem egy ideális hely munkavégzéshez. Evi kb. 200-300%-os a fluktuáció. Én is régóta keresek másik helyet, csak a tényleg megfelelőre várok, és nem akarok cseberből vederbe mászni, márpedig ennek sok esélye van. Így most inkább cégeknél keresgélek idegen nyelvű állást.
2017. jan. 16. 17:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Most én a közszféráról olyanokat hallottam hogy van ahol nekem kell hozni irodaszert vagy számítógéphez billentyűzetet. Tiszta komoly ez az ország.
2017. jan. 16. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
ez igaz kérdező. A saját klaviatúrámat használom, a sajt egeremet, volt, hogy papírt vettünk, volt, hogy mást... Ha felsorolnám, akkor sokáig itt ragadnék ennél a kérdésnél...
2017. jan. 16. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!