Cég tulajdonosa ezt miért nem érti meg? Hogy néha pár embernek kell adni zsebbe?
Most nem rólam van szó.
Dolgoztam egy cégnél, egy nagyobb cég alvállalkozói voltunk. De volt persze több alvállalkozó is, nem csak mi voltunk. Már nem dolgozom a cégnél egyébként. Na és a mi tulajunk ezt nem értette meg, hogy a nagy cég akinek alvállalkozói voltunk, ott néhány embernek, főleg kisfőnökök adni kell zsebbe néha, és nem egy tábla csokiról van szó. Persze a többi cég adott ezeknek az embereknek, akiknek kellett. A vége az lett hogy ez a nagy cég nem adott munkát a mi cégünknek. És a tulaj ezt nem értette meg, hosszú távon most nincs is munka annál a cégnél, én is emiatt jöttem el. De egyébként elmagyaráztam volna ennek a tulajnak, hogy figyelj adjál zsebbe ennek annak, ne csak nagyfőnöknek, akinek kell, hosszú távon ez így lesz jó a cégnek, neked is, de ezt szerintem nem értette volna meg. Makacs ember megérdemli a sorsát, most ez a tulaj meg a cége csak szenved, nem jó a tulajnak sem, nem pörög a bolt, nincs munka, emberek mennek el ahol lehet dolgozni. Persze a többi alvállalkozó dolgozik, folyik be nekik a bevétel, jó a melósnak, jó a tulajnak. Vélemények?
Elmondom miért. Sajnos a tulaj sem a világ ura, bármennyire is szeretné ha az lenne vagy azt gondolnák róla. Ő azt hiszi ő van a topon, a hierarchia csúcsa.
De másként megközelítve a kérdést, nem egyszerűbb ha ad? És akkor megy a buli, hosszú távon folyik be neki pénz, abból megint ad vissza egy keveset === még több pénz folyik be.
Mi ezen a bonyolult?
Mint amikor azt mondom hogy van egy autóm amivel járok, és néha el kell vinni szervizbe, le kell cserélni az olajat, stb. Nem úgy van hogy beleülök azt kész, és tankolni se kell és lenyomok vele 5 millió km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!