Egy magának való embernek milyen munka lenne jó?
Ne feledd, hogy egy állandó közösség nem veszélyes, ha megszoktad, csupán az elejét kell "túlélni". Arra koncentrálj inkább, hogy állandó legyen a közösség, amennyire lehet. Otthon babát varrva nem fogsz tudni megélni.
Esetleg tanulj meg jól programozni, ha van hozzá eszed, azt néha lehet otthonról is csinálni, alkalmi jelleggel.
Köszönm Szépen ,hogy normalisan valaszoltak,.kommenteltek feltrett(koiírt)kérdésemre.
Könyvtari munkaban én is gondolkoztam mar csak felsöoktatasi vegzettseget kernek több helyen ez az alap elvaras a bretölteni kívant pozíciókhoz.
Muzeumban milyen munka jo egy alapfoku,kozepfoku vegzettsegu ember szamaras?!
ÉN egy ilyen borítékolós,címkézéses, munkakra gondolok.
Amik könnyebbek és nem olyan nagyon nehéz munkak.Alkalmi munkaként ezek par naposak vagy maximum 1-2 hétre szólnak csak.
Én ezekben a tav munkakban,otthoni munkakban nem nagyon hiszek ,hogy korrekten kiisfizetnenek a legtöbbjuk csak kamu ,fals,valótlanok nem is letezoek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!