Ti hogyan ráznátok le egy olyan kolléganőt, aki folyamatosan nyomul, de nem akartok tőle se barátságot se semmit?
Ezek alapján össze illetek, mert te is bunkó vagy. :)
Nem értem miért csámcsogsz még rajta. Közöld vele, hogy nem akarsz barátkozni, mert nem kötelező.
Ballagj már tovább, mert unalmas vagy.
Az ufót nem rád írtam. 😀 Én ezt szoktam mondani. 😀 Csak megállapítottam, hogy a gyerekek is ezt csinálják mint te. Kész szociológiai tanulmány lennél nekik úgy hogy te nem is tudnál róla. 😀 Az ufó nem földönkívülit jelent. 😀 Hidd el nagyon ember vagy a földönkívüli nem így viselkedik pláne hogy vszínűleg látná teljes egészében a másik helyzetét.xD Tőled független. Ők inteligensebbek. De kezd azonosítatlan és gyerek viselkedésű lenni a problémád. Hehe Remélem megoldódik minél előbb a hölgy számára és a te számodra is jól. Hehe
Mégiscsak egy helyen dolgoztok. Elkéne egy két Nato béke katona oda hozzátok nem? 😊
26-os
Látod, és még azt mondják, hogy "kedvesek" pedig nem, jó oké van kivétel, például ez a házi sertés, akiről dumálunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!