Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogyan ráznátok le egy...

Ti hogyan ráznátok le egy olyan kolléganőt, aki folyamatosan nyomul, de nem akartok tőle se barátságot se semmit?

Figyelt kérdés
nem szimpatikus...
2017. márc. 7. 14:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

Ezek alapján össze illetek, mert te is bunkó vagy. :)

Nem értem miért csámcsogsz még rajta. Közöld vele, hogy nem akarsz barátkozni, mert nem kötelező.

Ballagj már tovább, mert unalmas vagy.

2017. márc. 7. 18:59
 22/28 A kérdező kommentje:
Te beszélsz folyton, pedig már elköszöntél... :D "összeilletek" XD rég nevetem ennyit :)
2017. márc. 7. 19:01
 23/28 anonim ***** válasza:
37%
Édes Ufóim! 😁 A gyerekek is ilyenek egymással az oviba ha nem szimpi egyik a másiknak. xD
2017. márc. 7. 19:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Na most már nem csak bunkó vagyok, hanem UFÓ is. :) Elhiszed, hogyha Alien lennék, már régen itt hagytam volna az emberiséget? :D
2017. márc. 7. 19:45
 25/28 anonim ***** válasza:

Az ufót nem rád írtam. 😀 Én ezt szoktam mondani. 😀 Csak megállapítottam, hogy a gyerekek is ezt csinálják mint te. Kész szociológiai tanulmány lennél nekik úgy hogy te nem is tudnál róla. 😀 Az ufó nem földönkívülit jelent. 😀 Hidd el nagyon ember vagy a földönkívüli nem így viselkedik pláne hogy vszínűleg látná teljes egészében a másik helyzetét.xD Tőled független. Ők inteligensebbek. De kezd azonosítatlan és gyerek viselkedésű lenni a problémád. Hehe Remélem megoldódik minél előbb a hölgy számára és a te számodra is jól. Hehe

Mégiscsak egy helyen dolgoztok. Elkéne egy két Nato béke katona oda hozzátok nem? 😊

2017. márc. 8. 03:11
 26/28 anonim ***** válasza:
35%
a dagadtak mindig bunkok es lustak es sokat zabalnak nekem is van pont ilyen ismerosom.
2017. márc. 8. 07:54
 27/28 A kérdező kommentje:

26-os

Látod, és még azt mondják, hogy "kedvesek" pedig nem, jó oké van kivétel, például ez a házi sertés, akiről dumálunk :D

2017. márc. 8. 13:21
 28/28 A kérdező kommentje:
Így van az UFO-k intelligensebbek nálunk igazán leszállhatnának a Földre. :) "Hölgy?" Bocsi nem nevezném hölgynek, azért mert van két hatalmas tőgye, meg hátsója és több kiló zsírja :D Gondolom a bunkót kihagytad az írásodból, de nem baj lepereg :D Végül is igazad van, mert nem lehet mindenki playboy nyuszi :)
2017. márc. 8. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!