Nincs munkád, a munkaügynél a közmunka elutasítva okok miatt, így a TB-t sem tudod-miből fizetni érthetően. A NAV, ezért megbüntethet téged valóban?
Ismerős kérdezte tőlem és a navnál jártamban már rákérdeztem kíváncsiságból és álláspontjuk az, hogy ezt mindenképpen fizetned kell, ha nincs is miből.Tehát halj éhen akár, de ezt fizessed be, mert hiába nem veszed igénybe a TB szolgáltatást, akkor is pénzt akarnak tőled vagy bármit, ami neveden van elkobozva törlesztésül.
Komolyan, ennyire egy tolvaj-kisemmiző országban élünk vagy csak megfélemlítés-félrevezetés volt csupán a tájékoztatás...ha ez így van, akkor érdemes innen a fenébe elköltözni valóban, mert padlón lévő embert kirabolni...felháborító, hogy finoman fogalmazzak!
Télen csak a hólapátolás van. De pont nyáron van a legtöbb alkalmi munka, építkezésen, mezőgazdaságban, strandon büfézés, fagyizás.
Egész évben lehet pl. takarítani. Most nagy divat lett, hogy sokan takarítót fogadnak.
# 17/18
Nos, én is így sejtettem a dolgokat és megállapítom, hogy Magyarország szegény embernek vagy bajbajutottnak egyszerűen sz@r hely, mert csak meglopja törvényesen....
Köszönöm a tippeket mindenkinek és mint írtam, ismerősnek ügyében kérdeztem-továbbítom számára.
Szerintem is jobban jár az alkalmival és fizeti a TB-t, ahogyan sikerül bár átkozott rablás ez a kényszerfizettetés...
De ezt is abba lehetne hagyni hogy jön a NAV, TEK, rendőrség, és ez meg az lesz, rád töri az ajtót a TEK meg kisemmiz a NAV, meg visz el börtönbe a NAV.
Tiszta fárasztó már komolyan mondom, hogy jön a NAV meg a TEK és ez meg az lesz.
Claudia075
Most legutóbb egy távoli ismerőst le akartak ültetni, mert semmi sem volt a nevén, amit elkobozhatnának.Nem értem, ez miért jó az államnak...etet-itat valakit...Miért ülsz pajtás? Mert nem fizettem havi 7000ft-ot biztosításra...ez gyalázat.A milliókat eltulajdonító tolvajok meg semmit sem kapnak...
Ez a szerződés dolog érdekes, amit említesz.Szerintem mindenki felmondaná, mert már az emberek jelentős része magán dokikhoz jár ( fogászok, bőrgyógyászok...stb) a színvonal alatti ellátás miatt, ami szakmailag is aggasztóvá vált a félrekezelések megszaporodásával.
Van itt ez a felmentés, amit talán érdemes megpróbálni, azoknak, akik a címben lévő cipőben járnak, amíg van cipőjük ugye:
A járáshivatal 1 évig átvállalja, ez kb az a kategória, amikor az állambácsi egyik zsebéből a másikba tesz.
Sok értelme van, igaz?
Tőlem is be akarnak szedni több 100e Ft-ot, bementem a Székesfehérvári NAV-hoz, ott egy trampli dagadt tehén arrogáns nő azt mondta, amíg lakok valahol, köteles vagyok fizetni, mire megkérdeztem tőle, hogy jutalékos rendszerben dolgoznak? Erre megsértődött, és kiviharzott a szobából.
Naná, hogy abban dolgoznak, kb az undorító féreg kategória mind.
# 28
Ha nem fizetsz, mindent elkoboznak-árvereznek, ami a neveden van...ocsmány egy ország a miénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!