Van esélyem találni irodai munkatársat folyékony, hibátlan szlovák/cseh nyelvtudással Budapesten? Mennyi fizetés a reális amit kínálni tudnánk?
Pont a napokban láttam ilyesmi hirdetést. Ez az ahol zárójelben fel voltak sorolva még más kisebb nyelvek és egy webshop keresett cseh nyelvű embert? Azt hiszem a startapron volt.
Szerintem van esély, hogy találsz. Ha nem ragaszkodsz Budapesthez, akkor meg pláne. De azért valahogy teszteld a tudását..
Én azt mondanám nettó 250 ezer-től lenne reális.
11 vagyok.
Érti. De azért kölcsönösen tudni fogják, hogy nem ugyanazt a nyelvet beszélik, de érteni értik.
200 ezer volt az elképzelésem, természetesen nettóban, de akkor változtatok.
A tesztelés az nagyobb gond, fogalmam nincs, hogy hogyan tegyem, mivel nyekkeni sem tudok szlovákul. Cseh vagy szlovák nyelvtudással keressek inkább munkatársat?
Szlovákra szerintem könnyebben találsz, mármint ha a magyar is fontos. De ha úgy is jó, hogy angol-cseh, akkor mindegy.
Attól is függ, hogy mi a cél..
Esetleg ha van idegen nyelvi érettségi bizonyítványa, nyelvizsgával rendelkezik, ....
Ismerek egy céget aki szintén kereskedelmi asszisztens-t keres szlovák nyelvtudással, és már 6 hónapja keresgélnek, de nem nagyon jelentkeztek nekik. Aki volt, az még érettségivel sem rendelkezett, esetleg 260 - 270 ezer nettó volt a bérigényuk.
Tudatában vannak a tudásukkal, kevesen beszélnek szlovák, cseh nyelv meg még ritkább szerintem.
Amúgy, 270 ezer nettó rengeteg szerintem. Szerintem 250 ezer nettó, max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!