Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van esélyem találni irodai...

Van esélyem találni irodai munkatársat folyékony, hibátlan szlovák/cseh nyelvtudással Budapesten? Mennyi fizetés a reális amit kínálni tudnánk?

Figyelt kérdés
Irodai munkáról van szó, adminisztráció, komunikáció a szlovák partnerekkal, kapcsolattartás, új partnerek kikutatása, és tolmácsolás.

2017. márc. 1. 12:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Pont a napokban láttam ilyesmi hirdetést. Ez az ahol zárójelben fel voltak sorolva még más kisebb nyelvek és egy webshop keresett cseh nyelvű embert? Azt hiszem a startapron volt.

Szerintem van esély, hogy találsz. Ha nem ragaszkodsz Budapesthez, akkor meg pláne. De azért valahogy teszteld a tudását..

Én azt mondanám nettó 250 ezer-től lenne reális.

2017. márc. 1. 15:23
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok.

Érti. De azért kölcsönösen tudni fogják, hogy nem ugyanazt a nyelvet beszélik, de érteni értik.

2017. márc. 1. 15:24
 13/32 anonim válasza:
100%
Barátom kereskedelmi asszisztens, aktív Lengyel nyelvtudással Budapesten, nettó 220 ezret keres + caffi.
2017. márc. 1. 15:31
 14/32 A kérdező kommentje:

200 ezer volt az elképzelésem, természetesen nettóban, de akkor változtatok.

A tesztelés az nagyobb gond, fogalmam nincs, hogy hogyan tegyem, mivel nyekkeni sem tudok szlovákul. Cseh vagy szlovák nyelvtudással keressek inkább munkatársat?

2017. márc. 1. 15:37
 15/32 anonim ***** válasza:

Szlovákra szerintem könnyebben találsz, mármint ha a magyar is fontos. De ha úgy is jó, hogy angol-cseh, akkor mindegy.

Attól is függ, hogy mi a cél..

2017. márc. 1. 15:40
 16/32 anonim ***** válasza:
Én úgy tesztelném, hogy lefordíttanék vele egy rövid szöveget mindkét nyelvre és elküldeném valaki(k)nek, hogy mondjanak róla véleményt.
2017. márc. 1. 15:42
 17/32 anonim ***** válasza:
43%
Egy pályakezdőnek szerintem a 150 nettó simán reális. De jesszusom hány munkakört akartok besűríteni egybe? Ez a tipikus magyarországi viszony, hogy 3 ember dolgát 1 emberre akarják leszűkíteni.
2017. márc. 1. 15:42
 18/32 roncsika1977 válasza:

Esetleg ha van idegen nyelvi érettségi bizonyítványa, nyelvizsgával rendelkezik, ....

Ismerek egy céget aki szintén kereskedelmi asszisztens-t keres szlovák nyelvtudással, és már 6 hónapja keresgélnek, de nem nagyon jelentkeztek nekik. Aki volt, az még érettségivel sem rendelkezett, esetleg 260 - 270 ezer nettó volt a bérigényuk.

2017. márc. 1. 15:49
 19/32 anonim válasza:

Tudatában vannak a tudásukkal, kevesen beszélnek szlovák, cseh nyelv meg még ritkább szerintem.

Amúgy, 270 ezer nettó rengeteg szerintem. Szerintem 250 ezer nettó, max.

2017. márc. 1. 15:55
 20/32 A kérdező kommentje:
Még nincs hirdetésem. Én is láttam már ilyen hirdetéseket, de fizetésrol sehol nincs szó.
2017. márc. 1. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!