Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyakran és mit edzenek...

Milyen gyakran és mit edzenek azok, akik így néznek ki, teljesen hibátlan testtel (fotók lenn)?

Figyelt kérdés

Miket esznek-isznak általában? Heti mennyi alkalommal járnak szaunázni?

Köszönöm előre is a válaszokat ;) Budapesten szoktam látni legtöbbször ilyen hibátlan női testeket.

[link]

[link]

2015. júl. 10. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyik sem fit és közel sem hibátlan. Az első kifejezetten lapos, a második pedig skinny fat. Vékony, de van rajta felesleg a hasán pl.
2015. júl. 10. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

A képen lévő lányok egyáltalán nem edzenek. A legtöbb sport amit végezhetnek azt tornaórán letudják. Alkatilag ilyenek. Nincs szép alakjuk csak annyi, hogy még nincsenek elhízva.(bár a második képen lévő lány hasban már hízik egy kicsit)

Hogy mit esznek? Nyilván amit az anyjuk főz, vagy amit az étteremben választanak. Szerencsések mert nem lehízottak. Szauna tuti nincs. Ezek messze nem hibátlan testek.

2015. júl. 10. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a képeken edzetlen testek láthatók. Csupán genetika.
2015. júl. 10. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Tökéletes? :D Ember te sem láttál még igazi női testet közelről. :D Az első csupán átlagosnak mondható a második viszont még jó alaknak sem. :D Bár az arcát kivehetted volna, mert így elég bunkó dolog. Neked gondolom eléggé kaotikus tested van ezért irigykedsz a másikra, de ezek a testek messze vannak a tökéletestől. :D
2015. júl. 10. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Na akkor megmutatom milyen egy izmos és szép női test, és azt is meglátod mitől ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k

2015. júl. 10. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:

A szépség rémesen szubjektív dolog. Olyan, hogy "tökéletes", nincs. Illetve van: de mindenkinek mást jelent.

A "hibátlan" meg jelenthet többféle külsőt is. Elvégre egy egészségesen telt testben sincs hiba, meg egy karcsúban sem, mint ahogy egy formás, kis mell is hibátlan, meg egy formás nagy is.

2015. júl. 10. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Ők nem edzenek. Én olyan vagyok, mint a 2. mert lusta dög vagyok és chips-en élek kb. Amikor edzetten, eszméletlen feszes testem volt. Ha megnézed, nekik nem az, ez a puszta genetika, hogy ilyenek, meg hogy nem tömik degeszre magukat. De közel sem hibátlanok.
2015. júl. 11. 10:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Mitől olyan sima a bőrük?
2015. júl. 12. 09:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a yoga-s kisfilmet, csodálatos. Kedvet kaptam rá :P
2015. júl. 13. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:

# 8

Attól hogy fiatalok. Ezekben a lányokban nincs semmi különös, átlag lányok.

2015. júl. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!