Elmennétek így próbanapra?
Szerintem eszükben sincs fizetni a próbanapért. Normális helyeken ők maguk szólnak, nem az embernek kell kérdezgetni, pláne nem a fizetést. Nekem az ütötte meg a fülemet, hogy "elmehetsz a fideszhez". Magamban biztos elküldtem volna a jó anyjába. És akkor az ő keze alatt kellene dolgoznod? Biztos nagy élvezet lenne...
Ha tényleg úgy gondolod, hogy van esélyed jobbat találni, akkor nem feltétlenül mennék el a helyedben. De én leginkább a bunkó stílus miatt döntenék így.
Szerintem legjobb ha válaszolsz az e-mailre, hogy szeretnéd tudni a próbanap pontos feltételeit, legyenek szívesek tájékoztatni. Ebből csak leesik nekik, vagy konkrétan is rákérdezhetsz.
Szerintem azért nem mondták, mert úgy gondolják úgysem vállalod el, illetve ezzel tesztelik mennyire lehet hülyére venni. Ne hagyd magad. Valamint azt is érzik, hogy "túl jó" vagy ehhez a munkához, csak még nem tudják mennyire vagy hajlandó csicskulni. Valszeg nem egy gondolkodó embert keresnek...
Írsz egy szép e-mailt, kiderül mit válaszolnak és akkor eldöntöd. De ha úgy alakulna, szerintem ezt a stílust nem fogod nagyon hiányolni az életed hátralevő részéből...
Én amúgy nem mennék el ingyen próbanapra, maximum abban az esetben ha életem álommunkájáról lenne szó és nagyon akarnám.
De egy raktáros munkán mit kell próbálgatni? Van olyan akinek nem megy?
Szerintem menny be
Elméletben mielőtt munkába állsz úgy is kapsz szerződést a próbanapról is, ott úgy is kiderülne mennyi is az annyi, de addig el se juss, hanem kérdezz rá akár konkrétan is.
Gyakorlatban meg lehet hogy ingyen munkaerőt keresnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!