Kétműszakos beosztás napi össz 10 órát nyitva levő munkahely esetében teljes munkaidőben-ez hogy nézhet ki a gyakorlatban?
Leendő munkahelyem paraméterei: főállásban leszek papíron 40 óra/hét és két műszakos beosztásban. Azonban a hely csak 10-20h van nyitva hétfő-péntek.
?? Ez esetben mit jelent két műszakos beosztás? 40 óra /hét heti 5 napra = napi 8 óra. Ezt hogy fogom én kettő műszakban teljesíteni ha eleve csak 10 ó a napi nyitva tartás?
Két műszaknak akkor lenne értelme ha 2x8 órát nyitva lenne mondjuk 6-14, 14-22h.
1. műszak: 10-18-ig
2. műszak: 12-20-ig
Könnyen lehet, hogy csak papíron leszel 40 órát hetente.
Dolgozni mész és nem vagy képes letisztázni a munkaidődet?
" és nem vagy képes letisztázni a munkaidődet?"
Már tisztáztam. Ezt a választ kaptam:
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
A munkavégzés helye: cím
A munkakörbe tartozó feladatok: blabla
... két műszakos beosztásban.
De a hely nyitva tartása 10-20h
Annyit biztosan tudok hogy se előtte se utána nincs ott egy lélek se.
" Ezen kívül valószínű, hogy nyitás előtt / zárás után is ott kell lenni, "
Ez egészen biztosan kizárt rákérdeztem bérelt hely és kizárt hogy ott bárki is legyen akár 5 perccel is korábban /később.
Ott 10nél előbb 1 perccel se senki és 20nál tovább egy perccel se senki. Biztonsági szolgálat jön és zárja a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!