Mit tegyek ha nincs munkam es csak gyarba birnek menni de oda nem akarok es mar csak kilatastalansag van es szetvet az ideg mert elek?
Figyelt kérdés
suliba se nagyon birok menni nem talalok megfelelo kepzest de am se ment regen se a suli most se menne sztem, gyarba nincs is kedvem menni meg lassu vagyok mindenben sztem kirugnanak vagy fel se vennenek. szetbas az ideg mert sajnos meg mindig elek hogy oldjam meg???2017. febr. 7. 17:54
11/13 anonim válasza:
Így jártál. Ha nem akarsz dolgozni, ne tedd. De ne is várd el hogy az allam vagy barki eltartson.
12/13 anonim válasza:
Segits nekem. Én most fogok nyitni egy vállalkozást, ha van ekdved csatlakozz te is, de akkor segits nekem. Mert egyedül nekem sem fog menni. Egy pékséget fogok megvenni.
13/13 anonim válasza:
12-es regi kerdes, igaz, de...
Na, melyik lett vegul a te pekseged? Merre nyitottal? Gondolom nem lett tulontul sikeres, ha a gyk-n kersz segitseget😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!