Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha nincs munkam es...

Mit tegyek ha nincs munkam es csak gyarba birnek menni de oda nem akarok es mar csak kilatastalansag van es szetvet az ideg mert elek?

Figyelt kérdés
suliba se nagyon birok menni nem talalok megfelelo kepzest de am se ment regen se a suli most se menne sztem, gyarba nincs is kedvem menni meg lassu vagyok mindenben sztem kirugnanak vagy fel se vennenek. szetbas az ideg mert sajnos meg mindig elek hogy oldjam meg???

2017. febr. 7. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
felnősz, elmész dolgozni vagy tanulni. a másik lehetőség, hogy elteszed magad az útból.. ne mi döntsük már el hogy mit kezdj az életeddel, legyél felnőtt.
2017. febr. 7. 17:57
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Ne azt tételezd fel, hogy nem fog menni, meg fel se vesznek.

Tegyél meg mindent, hogy felvegyenek, semmi többet ne csinálj és nem is kell csinálnod, mint az ott levő kollégáidnak.

Nehogy már ne legyen megvalósítható. Úgy állj neki, hogy igen!!

2017. febr. 7. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre csak te gondolod, hogy lassú lennél, meg nem vennének fel. Próbáld ki, ne találgass! A közhiedelemmel ellentétben nem mindenhol kell megszakadni, meg nem mindenhol bánnak állatként a dolgozókkal. Ha nem jön össze, akkor is ugyanott vagy, mint most.

Ha nem tetszik, próbálj többet is. Egyik hely ilyen, a másik olyan.

2017. febr. 7. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem is akarsz dolgozni, ne csodálkozz, hogy csak a kilátástalanság van.

Szigorúnak hangzik, de az önsajnálók nem érdemelnek sajnálatot.

2017. febr. 7. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs semmi munka és megfelelő végzettséged sem, akkor minek válogatsz?

Menj el gyárba. Miért kell úgy hozzáállni, hogy úgysem fog menni?

Így nem lesz belőled semmi sem.

Valamivel próbálkozni kell.

2017. febr. 7. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak tudnam akkor mibol akarsz megelni? Ki tart el, a szulok vagy az allam?

Szedd mar ossze magad, es huzz el dolgozni. Ne itt nyfogj. Valahol el kell kezdeni, vagy legalabb probald meg. Addig jo barmi, amig ki nem talalod mit akarsz kezdeni magaddal az eletben, aztan a vegen meg lehet megszereted a munkahelyet, a kollegakat stb.

2017. febr. 7. 18:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Drága Szivem..Az élet nem habos torta..nem akarsz gyárba menni, iskola nincs..mit képzeltél? hogy majd egy irodába fogsz ülni semmi nélkül? Ha nincs végzettség,nem nagyon válogathatsz..nem tudom mit nyafogsz itt. Kelnél fel inkább abból a kib@$zott székből és mennél Okj-s tanfolyamra, vagy dolgozni (persze gyárba,mert más nincs így). Te nem lassú vagy, hanem lusta. És bocsánat,hogy így írtam le,de tényleg nem tudom mit vársz. Csodát, úgy hogy nincs jóformán semmid
2017. febr. 7. 18:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha felvesznek akkor az már jó. Ha 3 nap múlva kirúgak, annyival is több pénzed van... veszteni nem fogsz vele.
2017. febr. 7. 20:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Időszakos megoldásnak nem jó a gyár is? Én is bevállaltam időszakosan a raktárat, közben persze kerestem jobb lehetőséget, és találtam is, és amint megvolt az új hely, léptem azonnal. Így is lehet, meg keseregni is lehet.
2017. febr. 7. 21:18
 10/13 A kérdező kommentje:
jo de en nem akarok 3 muszakba menni ha megdoglok akkor se.
2017. febr. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!