Miért hiszi azt sok fiatal hogy elvégez egy egyetemet kapásból vezető lesz és kap céges autót?
Sok fiatal ezt hiszi? Hát nem tudom, én nem találkoztam egy ilyen fiatallal sem, inkább az ellenkezőjével, mindenki panaszkodik hogy úristen mi lesz egyetem után, 90ezer forintért rohadni valahol...
Nem tudom te milyen egyetemistákkal találkoztál, de valami idióták lehettek, akiknek fogalmuk sincs a világról...
De ez nem a bszem-b@@szom kis hírportálon volt cikk, hanem az egyik legnagyobb hírportálon.
Most te azt magyarázod hogy az egész cikk egy hergelése az embereknek?
Most szerinted meg se kérdeztek senkit???
Ez volt a cikkben hogy az egyetemisták ilyenek, akik most végeztek.
Engem csak az szomorít el, hogy aki már végzett is egyetemet még ilyen kaliberű híreket, "hírportálokat" olvasgat és levetíti az összes egyetemistára.
Holott el lett mondva nem egyszer, hogy senkinek sem volt / van ilyen ismerőse egyetemen.
A fogalmazási stílusod, szókincsed még hogyha mérnök is vagy másodlagosan szomorító a kérdés jellege mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!