Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan változtassam meg ezt a...

Hogyan változtassam meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok egy munkahelyen.Úgy gondoltam meghúzom magam eleinte.Magabiztos nő vagyok,utálom ha dirigálnak nekem,igazi laza felfogásom van,megpróbáltam valamit kialakítani magamról,nem sikerült.Fele banda(10 ember) szerintem látja milyen vagyok,de vannak emberek akiknél pont az ellenkezője sikerült,mivel sok mindent nem tudok,ők zsigerből vágják,és lekezelően mutatták meg mit kell csinálni,én megszeppenve néztem,és ezekben az emberekben az a kép alakult ki,hogy egy igazi nyuszi vagyok.Eddig csak forrt bennem a düh,ma már kezdtem beszólogatni,hogy elmehet mindenki a p.-ba,sok ember ott van évek óta,azok se tudják mi van,nem kell ám vágni a pofákat,stb.Azt veszem észre,hogy meg kell mutatnom azt h nem vok 1 idióta,de ha visszapofázok ezeknek,meg fog romlani a munkatársi viszony,és fele bandával nem lesz jó kapcsolatom,nem vok 1 idegbeteg típus,de ma már kezdtem kitérni önmagamból.Amit ők talán fel se vesznek.Nekem az a teóriám innentől kezdve,amit eddig is próbáltam gyakorolni,nem szólni hozzá-megvetően nézni rá,ezt észreveszik,viszont nem tudom így se elérni hogy ne nyusziként tekintsenek rám...
2017. febr. 1. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ni-ni! Megérkezett a paranoiás Nyuszika! :D

Mi van mindenhol ellenségképet látsz? Szemforgatások, pofarángatások, stb.?

Tudod, ha mindenki veled szembe jön az autópályán, akkor benned lehet a hiba! :D

2017. febr. 1. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Hehe, én is 2 hónapja vagyok, hasonló csoportlétszámban dolgozunk együtt. :)

Én inkább a diplomatikus megközelítést részesítem előnyben: nyilván ne lássák azt hogy nyuszi vagy, és legyél csak magabiztos, de szükséges szerinted az erőfitoktatás(fa..zméregetés) konkrétan?

Másrészt meg kit érdekel, mit gondolnak?

Szerintem meg pont, hogy jól tetted, hogy meghúztad magad, ugyanis tapasztalatom szerint sehol nem szeretik, ha egyből kinyitod ennyire a szád, pláne ha "elküldöd őket p...ba"..

Ne ez legyen a célod első sorban, hogy lássák, hogy te vagy valaki, hanem első körben mondjuk az együttműködésre koncentrálj és a szakmai betanulásra.

Aztán ha később lehet - ésszel - dominanciát fitogtatni, de akkor sem javaslom a nyílt ....-ba elküldést, vannak finomabb módszerek, erőlködés nélkül is.

Persze lehetsz ennyire toxic helyen, mert voltam én is sajnos rossz helyen.

Ezeket annyira ne vedd fel, illetve ha úgy látod, hogy tényleg csesztetés szinten megy, akkor egyenesen - és nem kiakadva, de határozottan- tedd szóvá,hogy ezt régebbiek sem tudják stb amit írtál. De az oda-vissza furkálásnak nem lesz semmi értelme.

25N

2017. febr. 1. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Munkahelyen dolgozni szokás, nem intrikázni. Ha más kezd el intrikázni, őt is fel lehet világosítani erről.
2017. febr. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!