Hogyan változtassam meg ezt a helyzetet?
Ni-ni! Megérkezett a paranoiás Nyuszika! :D
Mi van mindenhol ellenségképet látsz? Szemforgatások, pofarángatások, stb.?
Tudod, ha mindenki veled szembe jön az autópályán, akkor benned lehet a hiba! :D
Hehe, én is 2 hónapja vagyok, hasonló csoportlétszámban dolgozunk együtt. :)
Én inkább a diplomatikus megközelítést részesítem előnyben: nyilván ne lássák azt hogy nyuszi vagy, és legyél csak magabiztos, de szükséges szerinted az erőfitoktatás(fa..zméregetés) konkrétan?
Másrészt meg kit érdekel, mit gondolnak?
Szerintem meg pont, hogy jól tetted, hogy meghúztad magad, ugyanis tapasztalatom szerint sehol nem szeretik, ha egyből kinyitod ennyire a szád, pláne ha "elküldöd őket p...ba"..
Ne ez legyen a célod első sorban, hogy lássák, hogy te vagy valaki, hanem első körben mondjuk az együttműködésre koncentrálj és a szakmai betanulásra.
Aztán ha később lehet - ésszel - dominanciát fitogtatni, de akkor sem javaslom a nyílt ....-ba elküldést, vannak finomabb módszerek, erőlködés nélkül is.
Persze lehetsz ennyire toxic helyen, mert voltam én is sajnos rossz helyen.
Ezeket annyira ne vedd fel, illetve ha úgy látod, hogy tényleg csesztetés szinten megy, akkor egyenesen - és nem kiakadva, de határozottan- tedd szóvá,hogy ezt régebbiek sem tudják stb amit írtál. De az oda-vissza furkálásnak nem lesz semmi értelme.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!