Te hogyan oldanád meg ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Új munkahelyem lett, megengedte az új főnökség hogy hozzam az asszisztensem a régi munkahelyemről. (Magasabb lett az ő fizetése is.) Viszont én kaptam +1 asszisztenst akire semmi szükségem, viszont nincs szívem kirúgni mert hiába nem tud egy nyomtatópatront kicserélni sem, látszik rajta az igyekezet. Nem tudom mi a helyes döntés az ő esetében.2016. okt. 4. 18:58
2/3 anonim válasza:
Fokozatosan képezzétek ki és passzoljátok le valamelyik területre cégen belül . Ott kiderül tud e élni a hozottakkal és van e rá igény .
3/3 anonim válasza:
Most mi a dilemma oka? A te zsebedből megy a fizetése? Nem. Tedd be egy sarokba fotoszintetizálni, közben ha nincs munkája, ezerhatszázzal menjen az önképzés. Nekem 3 osztálynyi alkalmazottból kellett feladattal ellátnom az improduktív dolgozókat (nem részletezem, de szükséges volt alkalmazni őket), rengeteg terület van, amiből lehet válogatni és segítségre van pl az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!