Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Hogyan változtassa...

Mit tegyek? Hogyan változtassam meg a helyzetet?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, lány. Az osztályomban én vagyok akit mindig ugráltatnak, ha kell valami, akit mindig kicikiznek, kigúnyolnak ha csak lehetőségük adódik. Rajtam röhögnek és nekem jegyzik meg a véletlen elszólásaimat, és évekig felhánytorgatják, pedig ha más mond valami hülyeséget, akkor arra nem ugranak, észre sem veszik. Engem használnak ki és utána eldobnak mint egy szétfeslett plüssállatot.
2009. nov. 18. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát sokáig én is ebben a helyzetben voltam, de utána egyszer csak az ellenségeim a legjobb barátaimmá váltak, ma már mindenki szeretek az osztályban, és szerencsére engem is szeretnek. (Nem tudom hogy csináltam) :)

Először is. Gondolkozz el azon hogy mivel bántottad meg őket, vagy mit tettél, amiért ezt csinálják veled.

Másodszor. Állj ki az igazadért, és ne hagyd hogy kihasználjanak, ugráltassanak.Legyél kedves azokkal, akik rosszat akarnak neked, így talán megenyhülnek. Sok sikert!

Amúgy hányadikos vagy?

2009. nov. 18. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy ugráltassanak!Ez az első amit tenned kell.Te is jegyezd meg hogyha valaki elront valamit.Majd rájönnek hogy már téged sem lehet kedvükre csicskáztatni.Sok sikert!
2009. nov. 18. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Hallottad milliószor: "hiszem, ha látom" - épületes baromság. A fordítottja igaz: "látom, ha hiszem". Ez egyrészt azt jelenti, hogy sokszor nem is kicsit mást tapasztalunk ugyanazokból a történésekből attól függően, hogy miket hiszünk. Másrészt pedig azt, hogy talán az eseményeket, körülményeket is hajlíthatod már a szemléletmódoddal is. Próbáld ki, hogy el se hiszed, ami eddig volt. Olyan, mintha nagy erőfeszítés lenne, pedig pont nem. Érdemes figyelni arra, hogy hülye ne legyél (buta vakhitről beszélünk, csak pozitív értelemben, de ettől még jobb képben lenni), és úgy általában is érdemes nagy odafigyeléssel végezni a teendőidet... Szóval csak vedd észre, hogy változnak az emberek, leakadnak rólad, egymással ugyanúgy viccelődnek a tőlük megszokott idétlen stílusban... És amint hajlandó vagy észrevenni, egyre inkább valóság lesz. A tét semmi, teljes titokban kipróbálható.
2009. nov. 19. 02:57
 4/5 A kérdező kommentje:
8.-os
2009. nov. 19. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat!
2009. nov. 19. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!