Mennyi volt a legkevesebb idő amennyit aludtál meló
előtt?
Figyelt kérdés
Éjszakásból kellett átváltanom délelőttösre, de nem sikerült a legjobban, tegnap sikerült eleget aludnom, ma viszont felkeltem szűk másfél óra után, nem ment az alvás, most meg már nem merem megkockáztatni, hogy annyira mély fázisban legyek, hogy fel se ébredjek az ébresztőre.
Nektek mennyi volt a legkevesebb alvás munka előtt, és hogy bírtátok ki a másnapot?
Mondjuk nem tudom melyik ez a szar munkahely, ahol éjszakás után délelőtt jön és nem délután.
2017. jan. 30. 04:24
3/14 anonim válasza:
1 óra.
Két munkanap között.
Városban volt a telephely, vidéken élek, és hazamentem "aludni"
Személyautókon sofőrködtem, másnap alig bírtam ébren maradni a buszon. Fura, vezetés közben egyáltalán nem voltam álmos.
Viszont úgy fájt a fejem, hogy a mai napig nem felejtem el.
2017. jan. 30. 05:02
4/14 anonim válasza:
Soxor volt, hogy egyáltalán nem.
Volt olyan is, letudtam a napi 12-t, egész éjszaka a maszek, hajnalban meg vissza melóba.
2017. jan. 30. 05:19
5/14 anonim válasza:
Nem aludtam!2x16óra vendéglátásban,iszonyatos volt ha megálltam akkor végem volt cigizés közben ülve elaludtam úgy szolt a kolega!
2017. jan. 30. 06:17
6/14 anonim válasza:
2 és fél óra....soha többet.
Soha nem éreztem magam annyira kimerültnek, körülbelül azt éreztem,hogyha nem csukhatom le a szemem elájulok.
2017. jan. 30. 07:21
7/14 anonim válasza:
Másfél óra, egy buli után. Utána szép kótyagos voltam, szerencse, hogy csak 4 órát kellett nyomni. :)
2017. jan. 30. 08:12
8/14 anonim válasza:
Semmit nem aludtam mert néztem éjszaka az NHL meccseket.
2017. jan. 30. 13:10
9/14 anonim válasza:
Volt melóhelyen az utolsó 5 nap alatt kb. 6 óra össz alvás volt. Sok volt a stressz. Nagyon ki voltam merülve. Már minden bajom volt. Az utolsó napon az utolsó egy órát nem bírtam ki. Eljöttem mert azt hittem kórház lesz a vége. Sose felejtem. Olyan rosszul sose voltam még.
2017. jan. 30. 13:46
10/14 anonim válasza:
50 óra alvás nélkül közbe meló eléggé paráztam hogy halucinálni fogok. éjszakásból reggelesbe már meg se próbálok aludni de ha összejön zsír a mai is nemalvós volt fúj hétfő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!