Szerintetek neveletlenség otthagyni állásinterjún egy ügyvezetőt vagy HR vezetőt?
Nem tudom, nekem 1 olyan interjúm volt, ami el sem kezdődött és azt vártam, hogy legyen már vége, mert a meetingszobába behallatszott, hogy mit beszéltek rólam az interjú előtt... De azt is végigcsináltam, mert úgy voltam vele, hogy így is csak tanulok magamról valamit meg jó gyakorlás a jövőre nézve, ha már felkeltem, szépen felöltöztem, felkészültem, akkor nem azon a fél órán fog múlni.
Vannak felkészületlen cégek, nem mondom, de hát szerintem ez is jó módszer arra, hogy felmérjük a terepet, másfelöl meg ha belekérdeznek az önéletrajzba, az nem csak azért lehet, mert lusták voltak elolvasni, hanem meg akarják nézni, hogy a jelöltek nem hazudoztak össze-vissza a CVben.
Amúgy elsősorban csak magaddal cseszel ki szerintem.
Szerintem ha már az ember felvesz egy inget, megnézi a cég honlapját, akkor meghallgatja őket. Legutóbb nekem is az volt mint pár cégnél már: megbeszéltük hogy mindenki átgondolja a dolgot.
De volt amikor lelépett a vezető, aztán csörgött a telefon és mondták hogy megnyertem az állást. Mondjuk aztán pár hónap múlva kirúgtak, annyi.
De ha az a vége hogy majd átbeszéljük akkor abból nem sok minden lesz.
utolsó: valaki???
Szerintem itt mindenki ezt csinálja egyébként.
ilyen általánosító mondatokkal nem sokat mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!