Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Halálra idegesít egy munkatárs...

Halálra idegesít egy munkatársam, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
idegesítő kolléga, idegesítő munkatárs, kolléga, munkatárs

2017. jan. 27. 08:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

# 6 és 10: valószínuleg azért vették fel, mert az elején mint írtam, normális volt a viselkedése (a maga antiszociális módján, de az elfogadható, vannak ilyen emberek), majd egy kb fél év után kezdett el felengedni és valoszínuleg most mutatkozott meg az igazi természete, ami ezek szerint ilyen.

Ijesztő ez a személyiségében beállt változás, és értem, hogy veszélyes is lehet (az állásomra legalábbis), csak nehéz lenyelni nekem ezt. A csapat fele úgy tűnik, túllépett ezen, de nem én vagyok az egyetlen, aki szintén nem.

Inkább úgy vélem azon kéne igyekeznem, hogy túltegyem magam a történteken, hiszen csak magamnak ártok ezzel.

2017. jan. 27. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:

tudod mindenkinek jár még egy + esély talán hibázott de nem történt tragédia.. szóval egyszer megbízhatnál benne megint.

a múltat már nem lehet megváltoztatni szóval próbáljátok megbeszélni lehet egy félreértés miatt került titeket ami kiderült.

2017. jan. 27. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Kezdésnek:

Szét kell verni a vállát azt hóóóóó, na mi a f@@@sz van ejjj.

2017. jan. 27. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:
tudod az érmének mindig 2 oldala van. Megbélyegezni vkit könnyű , de próbáltatok/próbáltál már beszélni vele? Főleg most, hogy próbálkozik is. LEhet eddig is akart csak félénk volt vagy azt hitte ki van utálva.
2017. jan. 28. 10:06
 15/17 A kérdező kommentje:

Update a helyzetben: megint csak nem csalt a megérzésem, kolléga az előléptetésre hajtott, mindenbe belepofázott, nyalt a főnöknek és meglett az igyekezetének az eredménye, néhány hete elő is léptették.

Azóta, mintha elfújták volna a korábbi igyekezetet, ugyanolyan bunkón viselkedik velünk, mint azelőtt.

2017. márc. 27. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:
a szemét..
2017. márc. 27. 11:39
 17/17 anonim válasza:
Valószínűleg pszichopata az illető, az ilyen megérzések sajnos általában nem csalnak. Ennek sok jele van és részletes irodalma. A jelek egy része az amit írtál, a többit utánaolvasasással te tudod azonosítani. Már én is találkoztam ilyen emberrel, az a nehéz a helyzetben, hogy sokakat nagyon meg tudnak vezetni, pl. a főnöködet is, ha nem elég jó emberismerő.
2018. jún. 7. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!