Halálra idegesít egy munkatársam, mit lehetne tenni?
# 6 és 10: valószínuleg azért vették fel, mert az elején mint írtam, normális volt a viselkedése (a maga antiszociális módján, de az elfogadható, vannak ilyen emberek), majd egy kb fél év után kezdett el felengedni és valoszínuleg most mutatkozott meg az igazi természete, ami ezek szerint ilyen.
Ijesztő ez a személyiségében beállt változás, és értem, hogy veszélyes is lehet (az állásomra legalábbis), csak nehéz lenyelni nekem ezt. A csapat fele úgy tűnik, túllépett ezen, de nem én vagyok az egyetlen, aki szintén nem.
Inkább úgy vélem azon kéne igyekeznem, hogy túltegyem magam a történteken, hiszen csak magamnak ártok ezzel.
tudod mindenkinek jár még egy + esély talán hibázott de nem történt tragédia.. szóval egyszer megbízhatnál benne megint.
a múltat már nem lehet megváltoztatni szóval próbáljátok megbeszélni lehet egy félreértés miatt került titeket ami kiderült.
Kezdésnek:
Szét kell verni a vállát azt hóóóóó, na mi a f@@@sz van ejjj.
Update a helyzetben: megint csak nem csalt a megérzésem, kolléga az előléptetésre hajtott, mindenbe belepofázott, nyalt a főnöknek és meglett az igyekezetének az eredménye, néhány hete elő is léptették.
Azóta, mintha elfújták volna a korábbi igyekezetet, ugyanolyan bunkón viselkedik velünk, mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!