Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a vélemény erről?

Mi a vélemény erről?

Figyelt kérdés
Páran beszélgettünk melóhelyen. Arra jutottunk hogy nemárt munka mellett még csinálni valamit amivel kiegészítjük a fizetést. Persze akinek van erre lehetőség. Azt vágta egy illető a fejemhez hogy túl igényes vagyok különben elég lenne a pénz. Tényleg az vagyok?
2017. jan. 25. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt egyedül te tudod eldönteni, itt egyikünk sem.

Amúgy mit érdekel, ki mit mond? Ha kell több pénz, szerezz, ha pedig nem kell, akkor ne.

2017. jan. 25. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Eléggé jól kell ismernie a teljes családod anyagi helyzetét, hogy valaki ilyet mondjon.

Amúgy szerintem semmi rossz nincs benne, ha valaki megteheti, hogy több pénzt vigyen haza, ha a család többi tagja is támogatja.

2017. jan. 25. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem érdekel mit modott. Csak kiváncsi voltam a véleménytekre. Hogy mardjon igénytelenebb az ember? Miért baj ha többre vágyik?
2017. jan. 25. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!