Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért írják hogy itthon...

Miért írják hogy itthon egyszerre van munkanélküliség és munkaerőhiány? Ez nem igaz.

Figyelt kérdés
Szerintem inkább van munkanélküliség. Nagyon nehéz bekerülni egy céghez, kérem írja már meg valaki hogy igazam van. Legutóbb pl. 2 hónapot sikerült dolgozni, kib@@szott a főnök mint a szemetet. Persze szerintem frankón belémszuggerálták hogy milyen irdatlan jól keresek, értsd nem min. bér. Tiszta jófejek. Nyavajognak a cégek hogy nem találnak munkaerőt: fizetés min. bér. Ez valami vicc lesz. Vélemények?
2017. jan. 21. 21:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igen ezt magyarázom, ez igaz szerintem is ami velem történt, nyáron voltam egy cégnél 2 hónapot. És lehet pont elment valaki, akinek a helyét megkaptam, íróasztal, számítógép, de úgy voltak vele engem hosszú távra nem vennének fel. És pont arra a 2 hónapra jó voltam, aztán benyögték hogy mehetek a papírokért. És ebben sok dolog volt még, 2 főnököm volt, egyiknek nem voltam szimpatikus, 1-2 kollégának sem az osztályról ahol dolgoztam és más társ-osztályokról sem. Nem haragszom rájuk, kifizettek utolsó forintig, csak eljátszották hogy felvesznek, de tudták ők hogy 2-3 hónapig csak.

Sőt valószínűleg ezt még eljátszották a cég története során 3-4 emberrel. Ennél cégnél amíg ott voltam 2 hónapot jöttek mentek az emberek.

2017. jan. 22. 20:13
 22/26 A kérdező kommentje:

sokmindent elintéztem a cégnek amíg ott voltam, nagyon nem köszönték meg.

Nem is foglalkozom már velük.

2017. jan. 22. 20:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Egyébként még az is eszembe jutott, hogy olyan is lehet, hogy magában a munkakörben bizonytalan a cég, hogy egyáltalán hosszú távra tervez-e. Nekem szűnt már meg munkám azért, mert a munkakört szüntette meg a cég. Mellesleg távmunkában dolgozom nekik tovább, mert amit csináltam nekik, abban jól ment és megy az együttműködés, szóval a munkakapcsolat más formában megmaradt, csak az a munkakör, amiben engem foglalkoztattak, többé nem létezik és kész. Nem is vettek fel mást, teljesen átszervezték az egész céget. Oké, én mondjuk előtte évekig voltam náluk, szóval megalapoztam ezt a bizalmat, a te eseted kicsit más.
2017. jan. 22. 20:19
 24/26 A kérdező kommentje:

Jó annyi én tudok róla a helyemre került valaki, csak az nem olyan fix munkakör, sok mindent kell csinálni. 6 iróasztal volt abban a helységben, engem elküldtek, és a helyemre felvettek egy csajszit. De szerintem azt is kirúgják egyébként, az a sejtésem. Kicsit zavaros volt a cég, nekem legalábbis. De kifizettek utolsó forintig, nem foglalkozom már velük, tök más helyekre pályázom azóta, az a cég lezárva. Előtte volt 2 cég ahol én mondtam fel, bonyolultak voltak nekem, össze vissza rakosgattak egyik helyről a másikra, innen menned kell, onnan menned kell, inkább otthagytam az egészet.

Na visszatérve ide, azt nem mondom hogy egy cégnél sem vették hasznomat, sőt utolsónál kifejezetten sok dolgot elintéztem a cégnek, aktív voltam. Lehet egyik igazgatónak nem voltam szimpatikus azt lehetett menni a papírokért.

2017. jan. 22. 20:40
 25/26 A kérdező kommentje:

De én azt az egész céget hagyom ahol nem tudják belőni hova lenne helyem egyáltalán, és akkor az hosszú távra.

Az szerintem komolytalan.

2017. jan. 22. 20:42
 26/26 A kérdező kommentje:

Annyit akartam még írni a 2 cég ahol legutóbb dolgoztam nem volt életbiztosítás, folyamatosan hirdették a dolgozók helyeit a profession.hu-n. Mikor felvettek az enyémet is rögtön, komolyan nem tudtam őket venni az biztos.

Ezek hulladék emberek szerintem, fos.

2017. jan. 22. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!