engem egy ugyanilyen kérdés miatt lesavaztak a válaszadók :D pedig tényleg nagyon rossz, hogy nincs mit csinálnod és az időt meg el kell vhogy töltened. én raktam fel cloudra könyveket azokat olvasom, meg angolozok néha, mondjuk gmailezni is szoktam meg fbookozni is, nem szólnak érte. persze amikor hajtás van akkor meg meló van ezerrel, mert egyik kolléganő 2hétre betegszabin volt miért is ne, pont januárban-könyvelés-pénzügyön dolgozok, szóval ilyenkor csúcs van nálunk. de megcsináltam, legalább gyorsabban telt a napom amikor van munkám. amikor meg pangás van akkor beszélgetek a többiekkel-szocializálódok, mert hát ezt is nézik a főnökök, beleszámít a bónuszba... :D
szóval: tanulj vmit vagy beszélgess, nem lehet tudni épp kivel leszel jóban hosszabb távon épp segíthet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!