Mit csináljak unatkozom?
Figyelt kérdés
hát egyszerüen unatkozom:( tavaly nyáron egész végig hsverokkal voltam de ez ahogy elkezdödött a suli meg szakadt aza jó baráti kapcsolat és most nincs semilyen barátom a közelembe tavaly olyan j volt bmx ezés esések röhögtünk de most igy hogy egész suli időbe oda sem toltam a pofámat nem nagyon merek oda menni mert hogy hogy fogadnának ám ha az számit ök az egy 14 a másik 17 és 11 évesek én is 11/F2011. júl. 7. 18:19
2/5 anonim válasza:
azért egy próbát megér..ha meg nem akk bmxezz egyedül...majd csak találsz ujabb haverokat :)
3/5 A kérdező kommentje:
szerintem mag inkáb össze rakot egy simsont ugy is nagyon szeretem a motorokat és a szomszédba van egy nem müködö azt elkérem/megveszem
2011. júl. 7. 19:43
4/5 A kérdező kommentje:
ám még ötletek jöhetnek p más el foglaltság
2011. júl. 7. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!