Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Unatkozom és mellőzve érzem...

Unatkozom és mellőzve érzem magamat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok keseredve! A barátaim közül senki nem ér rá, lemondják a programokat, mert sokat kell tanulniuk. Én is fősulis vagyok, de azért most kicsit egyedül érzem magamat. Rajtuk kívül nem tudok elmenni senkivel sehova, szóval valamit ki kell találnom! Mit csinálhatnék?
2010. okt. 24. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek is barátaim. Kinek rosszabb? :)
2010. okt. 24. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 24. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 24. 16:11
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, de valami olyan tanácsot tudtok adni hogy mivel foglalhatnám el magamat? egyedül
2010. okt. 24. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2010. okt. 24. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Budapesten
2010. okt. 24. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
olvass:)
2010. okt. 24. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Én kérdeztem,h hol laksz :)

Most már mindegy szerintem,mert megoldódott a problémád,de ha unatkozol,annnyi minden van,amit csinálhatnál :)

Pl amit előző hozzászóló írt.. olvass:)

Szerintem keresd más társaságát is,akikkel mondjuk nem szoktál annyit beszélgetni,itt az idő h újra felvedd velük a kapcsolatot,vagy suliban ismerkedj és akkor mindig lesz később kivel lenni:)

2010. okt. 25. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!