Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, ha az új kolleganő...

Mit tegyek, ha az új kolleganőm teljesen megkeseríti a mindennapjaimat?

Figyelt kérdés
én másfél éve dolgozom közgazdászként egy munkahelyen, amit imádtam, egészen 3 hónappal ezelőttig, amikor is felvettek egy új kolleganőt. Én 28 vagyok, ő olyan 30 körüli. Én kedvesen nyitottam felé, de hamar kiderült, hogy ő kizárólag a férfi társaságot kedveli, nagy melleit dugdossa a férdiak orra alá, vékony cincogó egérhangon beszél hozzájuk. engem és a többi kolleganőt megőrjíti, annyira undok velünk és kiállhatatlan. Az 55 éves, mindig szelíd, mindent toleráló, régi kolleganőm (20 éve dolgozik ennél a vállalatnál), szintén ezt gondolja, jelezte is a vezetőknek. Én is jeleztem a vezetőknek, hogy felborította az iroda korábban nagyon nyugodt atmoszféráját, a vezetőket ez hidegen hagyja, nem érdekli őket a probléma. Rám kifejezetten pikkel a csaj. Én szelídebb természetű vagyok, és többször kikezdett már engem. Én nem tartom jó útnak, hogy beszóljak neki, bár egyszer már megtettem, amikor túlemnt egy határon. De utálok így dolgozni, kettészakította a korábban jól működő csapatot, mert van egy pár ember, aki csípi a stílusát, de a legtöbben hánynak tőle. Iszonyúan álnok! Nem tudom mit tegyek, elviselni nagyon nehzé, mér gondolkodtam hogy kilépek, keresek más munkahelyet, de milyen már hogy emiatt feladjam a szeretett munkámat? Viszont minden nap görcsben áll a gyomrom miatta, mert sajnos közvetlen kapcsolatban kell vele lennem a munkám során. Van itt olyan, akinek volt hasonló problémája? Tudtok nekem segíteni valami tanáccsal? Azt, hogy szarjam le, önmagában nem tartom hasznos tanácsnak, mert egyszerűen nem válik be, próbáltam!! Kérlek, valami jó ötletet találjunk ki!

2017. jan. 10. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy négyszemközt, ott nincs "közönsége", akinek játszhatja az eszét.
2017. jan. 10. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyél irigy trampli.
2017. jan. 10. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért az is érdekes lenne, hogy hol kezdődött ez az egész konfliktus.

Simán el tudom pl. képzelni, hogy az új kolléganőt először a régebbi kolléganők akarták kicsit lenyomni ("érezze, hol a helye"), ő meg elemezve-értékelve a helyzetet úgy döntött, hogy ezt nem hagyja, inkább haverkodik férfi főnökökkel, kollégákkal, bevágódik náluk, Ti meg pukkadjatok meg.

Azután hogy főnökötöknél bepanaszoltátok már nem is tud más útra lépni, kénytelen Titeket hiteltelenné tenni, napról napra szépen kicsinálni. Fehér ember nem felejt, a békülés esélytelen.

2017. jan. 10. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Fúú jól megcápáznám a melleit :3
2017. jan. 10. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az van, hogy a "jó nőt" ki akarják csinálni a csúnyácska kolléganők, irigységből.
2017. jan. 10. 15:08
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát, nehogy azt higgye bárki, hogy jó nőről van szó, ezen jót röhögtem! Kb 150 centis és 90 kiló, igazi gonosz arccal, egyáltalán nem szép, ilyen malac szerű :D De neked biztos tetszene, meg meg cápáznátok a hájmellét:D

De látom, ide is megérkeztek a gonoszkodók. Szerintem meg te vagy tutira 100 kilós, pattanásos és idejössz trollkodni.

2017. jan. 10. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak most találtad ki, ha malacszerű lenne, akkor nem jönne be a fériaknak.
2017. jan. 10. 16:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg! Neked biztos tetszene! :)
2017. jan. 11. 08:34
 19/19 anonim ***** válasza:
agresszivan le kell ugatni ez maskepp nem oldodik meg, esetleg vmi becenevet is adhatnal neki attol tuti ideges lenne, mondjuk malacka??
2017. jan. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!