Végkielégítésnek benne kell lennie a szerződésben? Ezt nem az Mt szabályozza cégtől és szerződéstől függetlenül?
Olyan létezhet hogy egy cég azt mondja a rendes munkáltatói felmondással kirúgott dolgozójának hogy nem kap végkielégítést (7 évet húzott le) mert nincs benne a végkielégítés a szerződésben?
Nem is kell benne lennie ezt az Mt szabályozza. Még azt megszabja hány év után jár, és mennyivel növekszik az eltöltött évek függvényében. Szóval még ez se a cégen múlik hogy mennyit ad.
Olyan nem létezhet, mert az Mt. szabályozza.
De ha te is tudod, akkor miért kérdezed?
Megerősítésképpen.
Másik dolgo én is hülyén tettem fel a kérdést amikor ezt írtam: "olyan létezhet".
Mert létezhet hiszen lám meg is történt.
"7 évet húzott le"
Ez azért nem így működik. Ki kéne számolni hány munkanapot dolgoztál és ha a munkanapok száma kijön 3 évnél többre ( az az 1095)-re akkor jogosult vagy a végkielégítésre, egy havi fizetés jár neked.
Nos, ahogy írtam a cég arra za álláspontra helyezkedik hogy eleve nem jár nem is járhat mert indoklásuk szerint: nincs benne a szerződében.
De úgy néz ki lezárul a vita mert amikor közölték a cégvezetővel hogy ezt az indoklást majd a bírósáon is meg kell ám védeni akkor félreállt a szája egyből.
Úgy néz ki mégis lesz ebből pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!