Ha közlik veletek, hogy a szerződés lejártával nem lesztek meghosszabbítva, nem szokott alábbhagyni a lelkesedésetek a maximális teljesítmény iránt?
Nem kell maximalistának lenni, viszont végezd el a munkádat.
Okok:
- A főnököd egyrészt referencia személy lehet, és sosem tudhatod, mi lesz később: nem árt vele jóban lenni.
-Van olyan sza.r hely, ahol ilyenkor nem szólnak neked még csak egy hetekkel előre sem nagyon.
Pont itt olvastam, hogy ott azt csinálták, hogy konkrétan az utolsó előtti napon szól a főnök, hogy adott kollégának van-e hosszabbítás vagy nincs- olvasva itt a válaszokat, hát pont ezért. :DD - szóval hogy ne csökkenjen a teljesítmény, addig meg szerencsétlenek semmit nem tudnak... Szépen elküldik így. Egyszer bejátszotta eggyel, akit meg épp meg akart tartani, aztán meglepődött, amikor az meg azt mondta, hogy Nem, kösz. A fagyi visszanyalt. :D
Szóval ha azt veszed, akkor motiváljon az, hogy korrekt hozzáállással voltak feléd, mert előre szóltak, másrészt meg jól jöhet még a jó viszony.
Nekem egyszer volt egy fél éves irodai melóm, eleinte időre jártam meg minden, de olyan 2 hónap múlva reggel is késtem, délután meg hamarabb mentem el. Mondjuk nem volt valami álomfizetés amit kaptam, de hát ugye amíg a főnök úgy tesz, mintha megfizetne, én is úgy teszek, mintha dolgoznék.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!