Egy főnök miért hisztériázik 1-2 perces késés miatt?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 22:40
12/22 anonim válasza:
#10, azért ezt a teóriádat ne akkor teszteld, amikor a traumasebészre kell várnod artériás vérzéssel
Emelett ne nyavajogj, hogy sokat kell várni a pénztárban, kormányhivalalban, mert késnek picit a dolgozók
Amúgy meg egy perc állásídő egy gyártósoron, akár százezrekbe is kerülhet
13/22 anonim válasza:
A nővéreméknek van egy gyógyszertára. Két éve kirúgták az egyik gyógyszerészt és az aszisztenst mert a patikát kb 5 perces késéssel nyitották ki. Egyszer figyelmeztették őket majd a második eset után repültek. Másnap rögtön új embereket vettek fel akik nem késnek.
Szerintem a főnököd nem hisztizik csak szeretné ha minden rendben menne. Az hogy másnak mit néz el az meg nem a te dolgod.
14/22 A kérdező kommentje:
Sz@ros közmunkabérért még ennyit se kellene mennem.
2016. dec. 28. 10:30
15/22 anonim válasza:
Akkor nyugodtan menj el közmunkásnak! Biztosan nagyon fogsz hiányozni a hisztiző főnöködnek.
16/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik utolsó nem megy a szövegértelmezés. Közmunkán vagyok, eddig még soha nem késtem csak egyszer 1 percet, és a főnököm ezen akadt ki.
2016. dec. 28. 11:41
17/22 anonim válasza:
Őszintén, mit szólnál, ha egy egész kenyérért kellene fizetned a boltban, de valaki leharapna a végéből egy falatot?
18/22 anonim válasza:
Ui: egyébként meg lehetne keresni normális munkát normális fizuért (ha nincs hozzá végzettség, akkor szerezni ugyebár), sokan kipróbáltuk, és képzeld, működik! :)
19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy van végzettségem, de közmunkán kevesebbet kell fizetniük.
2016. dec. 28. 13:46
20/22 anonim válasza:
Mert a mai 1-2 perces késés holnap már 15 perc lesz, később meg órás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!