Van e normális munkahely? Vagy velem van a baj?
pacsi a kérdezőnek, ugyanebben a szituációban vagyok mint te.
ma a sunyi főnökasszony telóba ordított le, hogy ezt még simán le tudja tagadni, azóta fáj a fejem, szédülök stb. múltkor is ilyen lealázás után 180/105ös volt a vérnyomásom és kib-aszottra megijedtem , h bajom lesz, nah őt ez nem hatja meg..
és ráadásul márciusban lesz bónusz kiosztás ,mert ha még decemberbe adták volna ide a plusz pénzt már kari előtt elhúztam volna, h dö-göljenek meg a sok plusz munka miatt, amit persze én csinálok , nem a főnök,fele pénzért persze.
nem tudom mi a megoldás, minden munkahelyen ez van, se-ggnyaló alja munkatársak, szem-ét főnökök én meg csak kapkodom a fejemet a pofonok miatt amit kapok, azért mert dolgozok.. fákk elegem van.
és azóta találtál munkát? vagy ez friss élmény? amúgy nem szabad a saját véleményedet leírni, se munkatársnak elmondani,mind kétszínű sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!