Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő hogy prostituáltkén...

Elítélendő hogy prostituáltként kezdtem el dolgozni?

Figyelt kérdés
Jogász diplomát szereztem, de sajnos nem tudtam elhelyezkedni vele. Max 3 műszakos betanított munkára vettek volna fel, de nem tetszett az éjszakázás, úgyhogy inkább ezt választottam. A héten kezdtem, egy másik lánnyal lakom együtt Budapesten. Továbbra is járni fogok állásinterjúkra és amint felvesznek tisztességes, jogászhoz méltó munkakörbe, ezt abbahagyom és rendes munkát fogok végezni.

2016. dec. 22. 19:56
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
91%

Tessek. Na kinek volt igaza? Hat persze hogy nekem. A jo munkahelyeken meg hulye jogaszok ulnek.

Hát nem neked az tuti:-D De hogy ribizliként ekkora arcod legyen... hét szerintem vegyél vissza. A szüleid mit szólnak ahhoz hogy azért fizettek ki komoly milliókat hogy a lányukból útszéli legyen?

2016. dec. 24. 13:36
 42/55 anonim ***** válasza:
De miért? V
2016. dec. 24. 17:14
 43/55 anonim ***** válasza:

Nem. Bár szerintem némiképp veszélyes meló. Ki tudja kit engedsz be.

Ha nem láttad ajánlom a Fiatal és gyönyörű c filmet.

Egyébként meg még mindig jobb mint ha lopnál gyilkolnál v segélyen elnökösködnél.

Bár elvileg ugye adót azt nem fizetsz, de ez egy másik sztori.

2016. dec. 24. 19:02
 44/55 anonim ***** válasza:
94%
Te nem vagy jogász. Feltűnően idióta vagy. Ez a kérdés meg kamu.
2016. dec. 25. 18:41
 45/55 anonim válasza:
Csak azért tette fel ezt a kérdést, hogy több ember b_sz_ meg!
2016. dec. 26. 19:51
 46/55 A kérdező kommentje:
#45: Tévedsz, nagyon sok privát üzenetet kaptam, de nem válaszoltam rájuk. Természetesen nem használom ezt az oldalt ügyfélszerzésre.
2016. dec. 26. 19:53
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha jogász vagy, tudhatod, hogy amíg betartod a szabályokat, illetve leadózod a jövedelmed a megfelelő vállalkozási formában, nem lehet bajod. Azt pedig társadalomban élő emberként tudnod kell, hogy a szexmunka minden formájához stigma kapcsolódik, mivel a többség elítéli.
2017. jan. 2. 19:51
 48/55 anonim ***** válasza:
33%
Gyerekek, műszaki diplomám van, és voltam prosti. Egy dolog. Kellett akkor, és annyi emberi kapcsolatot szedtem össze, hogy most is hasznos. Ugyanis lányokhoz nem csak lúzerek mennek, hanem komoly kapcsolati tükével rendelkező gazdag emberek. keveseknek van pénze egy órára 20-30 ezret fizetni :)))) Sorrry :)
2017. jan. 2. 20:11
 49/55 anonim ***** válasza:
Ja, és jól beszélek angolul és nemetül, az ilyen üzlet sokkal többet hozott. Nem annnyira, de 100 ezret simán, ás meg sem kellett annyira erőltetni, mert dugni nem akartak, csak beszélgetni, és rengeteg példám van erre.
2017. jan. 2. 20:17
 50/55 anonim ***** válasza:
egy másik kérdésednél felajánlottak egy HR állást,azzal mi lett?
2017. jan. 2. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!