Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő hogy prostituáltkén...

Elítélendő hogy prostituáltként kezdtem el dolgozni?

Figyelt kérdés
Jogász diplomát szereztem, de sajnos nem tudtam elhelyezkedni vele. Max 3 műszakos betanított munkára vettek volna fel, de nem tetszett az éjszakázás, úgyhogy inkább ezt választottam. A héten kezdtem, egy másik lánnyal lakom együtt Budapesten. Továbbra is járni fogok állásinterjúkra és amint felvesznek tisztességes, jogászhoz méltó munkakörbe, ezt abbahagyom és rendes munkát fogok végezni.

2016. dec. 22. 19:56
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
85%
Erről inkább a szüleidet kérdezd meg. Egyébként így nem éjszakázol?
2016. dec. 22. 20:01
 2/55 anonim ***** válasza:
30%

Nekem nem. A prostituált is ugyanúgy munkát végez, mint sokan mások: nyújt valami a pénzért cserébe. Nem lop, csal, zsarol, koldul, hanem szolgáltatást nyújt. Még jobb lenne, ha mindannyian kivennék a részüket a közteherviselésből, de ez egy másik sztori.

Szóval: ha ez megnyugtat, én nem nézlek le. Megdolgozol azért a pénzért, amit keresel.

2016. dec. 22. 20:02
 3/55 A kérdező kommentje:
#1: Nem és házhoz sem megyek.
2016. dec. 22. 20:04
 4/55 anonim ***** válasza:
74%

Szülőknek közük nincs már hogy ő mit csinál. És valószínűleg nem sok szülő nagyon örülne ennek, de az ő élete.

Szerintem nem elítélendő, persze a k***kat eléggé lenézik, és tárgyként tekintenek rájuk. Legalábbis én, de szerintem sokan így vannak ezzel.

Más el fog ítélni téged keményen, de kell a pénz, ez meg tökéletes megoldás.

5/55 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem most kapni fogsz hideget-meleget (inkább hideget), de én nem itéllek el. Szerencsére még tanulok és nincsenek ilyen gondjaim, de ha ebben a helyzetben lennék, lehet, én is a könnyebbik utat választanám.
 6/55 anonim ***** válasza:
32%

Inkább prostiként dolgozz, van egy rahedli jogász már, hányingert kapok tőlük...

Túl sok van belőlük, és semmi melóért akarnának egy rakás pénzt.

2016. dec. 22. 20:06
 7/55 anonim ***** válasza:
20%

Nem vagyok jogász, sőt nem is látok bele a szakmádba, de ott nincsnek lépcsők/szintek amiket be kell járni?

A prostitúciót csak a pénz miatt csinálod vagy mert nagyon szereted a férfiak minden vágyát kielégíteni, lehetőleg minél többnek, minél többször? (ismertem ilyen csajt. Tökéletes volt neki az ősi szakma. Nem hogy nem tudott egy férfi mellett maradni,hanem boldog-boldogtalan tehetett vele szinte bármit, később legalább p3nzt kapott érte 😄)

2016. dec. 22. 20:08
 8/55 anonim ***** válasza:
88%
Én nem megsérteni szeretnélek félre ne érts kérlek, de én lenézem aki ilyesfajta munkát végez. Van más út a pénzszerzéshez, ez pedig annak egy tisztességtelen formája. Remélem minnél hamarabb összejön a diplomáddal egy olyan munkakör neked amiben szívesen dolgozol.
2016. dec. 22. 20:11
 9/55 anonim ***** válasza:
52%
Én sem ítéllek el, de én sem vagyok mérvadó, mint ahogy egyikőnk se itt, akikből ez a kérdés minimális érzelmet vált ki. Utálok megfelelni a társadalmi elvárásoknak, úgyhogy nem tudom nehezményezni, ha valaki "meghágja" őket (stílusosan, khm).
2016. dec. 22. 20:11
 10/55 Rambo vezér válasza:
74%

Mindenféle undorítóságra rákényszerítenek, szóval ezt most hagyd abba!

Tárgyként fognak kezelni, senkit nem érdekel majd, hogy te mit akarsz.

Okos lehetsz, ha ilyesmibe bele mész.

Az alvilág nem való neked, hidd el...

2016. dec. 22. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!